- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosimiki
csendes tag
válasz
nemlehet #11701 üzenetére
Üdv!
Tantácsot szeretnék kérni.
Lenovo y510p laptopom bal oldalán lévő fan/cooler nem tommi kereplő hangot ad ki. Eddig nem igazán vettem észre mert alatta van egy cooler pad és azt hittem az adja ki ezt a hangot mivel elég régi, még az előző laptopom alá vettem.
4 napja próbáltam telefonosa a lenovoval kapcsolatba lépni a "díjmentes" számukon keresztül ami kiderült mégsem volt az. Még aznap küldtem e-mail-t amire azóta sem kaptam választ. Kis olvasgatással kiderült, hogy a magyar lenovo support valami szörnyű. Több ember írta, hogy hónapokig nem kapták vissza gépüket.
Kérdésem az lenne, hogy mi a francot csináljak? Amiket a lenovo szervizeiről hallottam nem igazán tudom hova fordulhatnék. -
MR!!
aktív tag
válasz
nemlehet #11709 üzenetére
Hali !
Telepítés során szembesültem azzal, hogy egyik USB porton sem látja a rendszertelepítő pendrive-ot a gép (biztos, hogy jó mert előtte is használtam több gépen, illetve utána is kipróbáltam a saját gépemen).
Ebből számomra meg az következne, hogy nem biztos, hogy driveres hiba vagy nem csak az...
Csökkentett módban megpróbálhatnád mit csinál.
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
nemlehet #11698 üzenetére
Helló
Valószínűleg lehet epoxyval de nem mindenki vállalja be mert akkor gányolnak stb de ha te be vállalod akkor biztos összejön de ha házat cserélsz az kicsit hosszadalmas mire találsz árban és állapotban megfelelőt persze bontottról beszélek újonnan meg ki tudja lehet e kapni ha igen akkor arany árban van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest