Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
barisj #10027 üzenetére
Vezérlőpult-> Felügyeleti eszközök-> Eseménynapló.
Olyan Hiba bejegyzéseket keress, amik időben stimmelnek a fagyásokkal, és ismétlődnek.Valamint tegyél ki egy Processzorfigyelő widgetet, és azon fogod látni, hogy hogy alakul a CPU és ram használat fagyás előtt/közben/után. (nyilván csak programfagyásnál)
Szoftveres hibának tűnik amugy, és én első körben a VGA driverénél nézegetnék körül. (van e frissebb pl, ha van feltenni, ha nincs, akkor ujratenni a jelenlegit) Esetleg valamilyen durva codec hiba?!... bár olyat már rég láttam. Gondolom másik lejátszóval/böngészővel próbáltad. (pl gom player a vlc helyett, és chrome a firefox helyett)
-
sptkyle
senior tag
válasz
barisj #10025 üzenetére
Fagyásnál teljesen megáll a gép, mint a cövek? (kimerevedett kép, és nincs hang)
Fizikai visszajelzés van esetleg? (pl numlock visszajelző led kapcsolható ilyenkor?)
CPU és RAM használat hogy alakul amíg megy a gép?
Esetleg win naplózás nem ír valamit?@Biluxzsolt: Én első körben megpróbálnék nézni hozzá másik audio drivert, és azt felpakolni. (ha nincs, akkor is ujrarakni a jelenlegit)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged