- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Egy bevizsgálást sztem megérne, ill. ha tényleg a VGA a rossz akkor azt újra tudják golyózni, ennek az ára olyan 10eFt körül mozog és ezzel akár még évekig újfent el tud muzsikálni a notid! Bevizsgálálsi költség is olyan pár ezer ft körül mozog!
Érdeklődj f27 kollégánál!
-
nagypasztor
tag
Szerintem ha videókártya lenne, attól még felpörögne a vinyó.
Nekem is volt egy alaplap hiba korábban az msi-mben. Az széria hiba volt. Úgy jelentkezett, hogy megmozdítottam, és rögtön lefagyott a gép, vagy ha nem volt alátámasztva középen, akkor el sem indult. Úgy ahogy leírtad.Bekapcsol, de se a vinyó nem mozdul, se a képernyő nem csinál semmit. Szerintem érdemes az alátámasztást kipróbálni a közepén. Ki tudja, hogy érintkezési hiba-e.Egyébként szerintem a mai alsó kategóriás lenovo-k nem olyanok, mint a régi gépek!
A kedvesemék most vettek egyet, de azon egy fél év után már van olyan billentyű pl, ami nehezen reagál, meg terhelés alatt előfordult, hogy újraindult. Gondolom ez meg a hűtés elégtelensége miatt fordult elő.
Szerintem ha olcsóbb laptopot akarsz, inkább asus.Azok talán még bírják az alacsonyabb kategóriákban is. de annyira nem értek hozzá. Érdemes utánanézni!Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest