- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
suzuki13 #10635 üzenetére
Jól gondolod, hasonlóan kiírod lemezre, pendrive -ra, majd indítod a telepítést akárcsak Windows esetében. Annyi lenne a különbség, hogy nem szükséges telepítened (nem kell most), hanem Live módban is futtatható (kiválasztható) de ezt Te is látni fogod az installáláskor. Illesztő programokkal nem kell foglalkoznod, csak használni, tesztelni Linux alatt a hardver-környezetet. Ha ugyanazt tapasztalod, pl. video, film, stb., próbák alatt, akkor lokalizáltuk (végre) a kék halál jelenséget. Itt az OS nem fogja használni a merevlemezt sem, úgyhogy remélhetőleg közelebb kerülünk az X-aktához.
Egy program ami segít letölteni, majd el is készíti a boot -olható eszközt. [link]
-
Dell XPS
veterán
válasz
suzuki13 #10621 üzenetére
Nem tudom milyen notiról beszélünk, így azt szerettem volna, hogy egy memóriával ellenőrzöd, teszteled. Ha kettő van benne, akkor egyet kiveszek és felváltva kipróbálod.
Akkor lennék igazán nyugodt ha egy másik OS -el is kipróbáltad volna, amit javasoltak is (Live Linux). Ennyi gond nem lehet egy telepítésnél, és jó lenne a hardveres lehetőségeket véglegesen kizárni.
-
mezis
félisten
válasz
suzuki13 #10585 üzenetére
Nekem egy hibás HDD-vel csinált hasonló dolgokat az asztali PC-m. (Hosszú ideig fagyi néha kék halál.)
Hibátlan hw-el meg a frissen installált jogtiszta WinXP lett tetű lassú, amíg ki nem kapcsoltam az automatikus frissítést. Valahol az autentikációnál állt bele a görcs. (Processzor foglaltság 96 %). Ebben az esetben viszont sosem volt kék halál. Ez szintén asztali PC-n történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged