Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
suzuki13 #10635 üzenetére
Jól gondolod, hasonlóan kiírod lemezre, pendrive -ra, majd indítod a telepítést akárcsak Windows esetében. Annyi lenne a különbség, hogy nem szükséges telepítened (nem kell most), hanem Live módban is futtatható (kiválasztható) de ezt Te is látni fogod az installáláskor. Illesztő programokkal nem kell foglalkoznod, csak használni, tesztelni Linux alatt a hardver-környezetet. Ha ugyanazt tapasztalod, pl. video, film, stb., próbák alatt, akkor lokalizáltuk (végre) a kék halál jelenséget. Itt az OS nem fogja használni a merevlemezt sem, úgyhogy remélhetőleg közelebb kerülünk az X-aktához.
Egy program ami segít letölteni, majd el is készíti a boot -olható eszközt. [link]
-
Dell XPS
veterán
válasz
suzuki13 #10621 üzenetére
Nem tudom milyen notiról beszélünk, így azt szerettem volna, hogy egy memóriával ellenőrzöd, teszteled. Ha kettő van benne, akkor egyet kiveszek és felváltva kipróbálod.
Akkor lennék igazán nyugodt ha egy másik OS -el is kipróbáltad volna, amit javasoltak is (Live Linux). Ennyi gond nem lehet egy telepítésnél, és jó lenne a hardveres lehetőségeket véglegesen kizárni.
-
mezis
félisten
válasz
suzuki13 #10585 üzenetére
Nekem egy hibás HDD-vel csinált hasonló dolgokat az asztali PC-m. (Hosszú ideig fagyi néha kék halál.)
Hibátlan hw-el meg a frissen installált jogtiszta WinXP lett tetű lassú, amíg ki nem kapcsoltam az automatikus frissítést. Valahol az autentikációnál állt bele a görcs. (Processzor foglaltság 96 %). Ebben az esetben viszont sosem volt kék halál. Ez szintén asztali PC-n történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest