- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
válasz
rank1986 #4469 üzenetére
Szevasz. Nos a megoldást, hiba okát nem tudom, de nekem is egy Pavilion-om van, igaz dv5, de szerintem ez lényegtelen, mivel nekem is szintúgy ilyen jelenségek voltak egy ideig régebben. Tehát kifagy, de minden előzmény nélkül és komolyabb indok hiányában.
Nos nem tudom mi oldotta meg nálam, mert már egy jó ideje nem tapasztalom (ja és újraraktam a Win7-et is azóta), de gyanítom, hogy valamelyik hardver hibás illesztőprogramja a ludas. Szerintem eszközkezelőben nézd meg nincs e a hiányzó illesztőprogi, ha nincs meg amúgy is célszerű, hogy akkor szerintem rakd újra a drivereket és lehetőleg minél frissebbet tegyél fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minecraft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- EA Sports WRC '23
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest