Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Hmmm, az alapból nem normális ha felvillan a power gomb ledje ill. ha a töltő csatlakoztatásakor beindul magától a gép!
Sztem valahol valami letestel vagy zárlatol és ez okozza a hibát. Mindenképpen szét kellene szedni a notit és multiméterrel elkellene kezdeni a táp csati körül kiméricskélni a dolgokat, az is lehet hogy a tápcsati ment tönkre és azt kellene az alaplapon kicserélni.
Ha nem értesz hozzá akkor mindenképp vidd el szakemberhez, sztem nem alaplapos a gép annyira nem lehet nagy hibája szakember sztem megfogja tudni neked csinálni.
Ja igen, és a töltőcserét is meglehetne próbálni mindenek előtt mint ahogy azt már más is említette, hátha segít, vagy ha nincs otthon kéznél másik töltő akkor mérj rá a töltőre, hogy megfelelően adja -e az áramot és akkor nem kell másikat beszerezni.
-
MR!!
aktív tag
Helló,
én a helyedben kipróbálnám egy másik töltővel. Lásd nekem is hasonló problémám volt. Szerintem vagy a kábeled törött és nem tud rajta folyni akkora áram, hogy beindítsa a géped (indításkor vinyónak is nagyobb szufla kell h beinduljon) vagy maga a töltő szaródott el és kész. Akkor valszeg szerintem is alaplap.
Nekem még elindult és töltött vele kicsit így beindult. Akkor energiagazdálkodásnál átálítottam "ha telepről működik" fényerejét kicsire míg "ha hálózatról működik" maximumra így vettem észre kábel mozgatásnál a hibát. Jelzem az akksit még bírta tölteni de a gép már nem ment róla.
Én újabb kérdésem: törött a töltő vezetéke a 19 V-os vezeték részén (a sec oldalon). Tötlő összeragasztva, hogy még csak véletlenül se lehessen javítani
mint eddig általam látott töltők 100%-án. Más ötlet valakinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest