- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
Hahaaaaa.Megvan a megoldás?lehetett az a baj, hogy ha nem biztonságosan távolítom el az usb-t(egyszerűen kiszedem)akkor utána nem tudok rátenni semmit, mert nem találja.Ezt egy párszor eljátszottam, de akkor nem is tűnt fel.
akkor másik kérdés.
Ha biztonságosan távolítom el, akkor frankón megy minden utána is.De ha kiszedem csakúgy snassz akkor utána ismeri fel.Eddig ez a legvalószinűbb.De néha nem engedi leszedni az usb-t.Valami idióta hibaüzenetet küld, pedig mindig úgy csinálom, ahogy kell.Ezt pendrive-nál csinálja sűrűn.Dvd-nél, és Hdd-nél nem.
Ennek mi oka lehet?Ha erre rájövünk(jöttök)akkor megvan a megoldás.Remélem.
Billentyűcsere meg nem valószínű.marad ez a laptop,és marad a billentyűzet is.Aztán ha megadja magát majd veszek egy másikat.Öreg harcos ez már, de még működik.
Azért köszi a bill.csere tippet.
USB-ben még mindig várok tippet.
köszi előre is mindenkinek a segítséget és utólag is mégegyszer. -
garfield-r
tag
A gépet én még személyesen nem láttam, a cég egy másik telephelyén van, ott próbálkoztak vele, és kötöttek már rá külső bill-t is, de nem tudtak belépni a BIOS-ba. A jelszót windows alatt állították be, az acer saját biztonsági programján keresztül amit az beállíthatott BIOS jelszónak is.
A márkával nekem is csak rossz tapasztalataim voltak eddig (és személyesen csak HP-t használok), de mindettől függetlenül a kérdésem az lenne hogy a notebook BIOS-át hogyan lehet alap helyzetbe állítani, úgy mint asztali gépek esetén az elem ill. a jumper-rel?
-
Zsolti1987
aktív tag
-
Zsolti1987
aktív tag
Hát igen, pontosan így van, csak a vga-t adtam, és nem értem miért nem megy a cooler.
Még nem tudom, de úgy néz ki igen, mert a windows bejelentkezésig nem szemetelt, de driver nincs fenn. Nem mertem addig menetni, míg felrakom a drivert, meg hát utána is futtatni kéne rajta vmit.
Egy cooler hűti a vga-t és a cpu-t is. Az egész gépbe csak ez az egy van. A csatlakozója az alaplapra megy. De csinálok képet.
-
gumesz
csendes tag
Köszi szépen a lehetőséget!
Ahol vettem: Netsys kft. profilváltás miatt megszűnt a webshop és az üzlet is. Csak azért, hogy ne legyen minden olyan egyszerű.
Mindenképpen felkeresem őket, mert korrektül azért van még telefonszámuk és e-mail címük.
Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- EA Sports WRC '23
- UHD filmek lejátszása
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest