Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• f27

senior tag

válasz Dell XPS #8638 üzenetére

Rég jártam erre mert tudtam engem ajálsz mindíg :)

Nos az alaplap csere elég ritkán válik be tapasztalatok szerint.
    Miért?
    Mert új alaplap a neten szinte nemlétezik!
    Olyan alaplapokat lehet venni ami vagy hibás vagy teszteletlen,vagypedig valami (remélhetőleg) profi szakember javította!
    Egy alaplap javításnál mint pl nálunk is gyári szintü/minőségü javítás létezik!
    Amenyiben nemszeretné a megrendelő hogy önmagában javítsuk lehet kérni az alkatrészek gyári újra cseréjét is!
    természetesen ez drágább megoldás,de semmiképpen nem annyi mint egy (új) kétes alaplap cseréje :)
    Az IR6000 pedig hobby gép vagyis nemalkalmas szakszerü javításra!Vettem anno én is,de átalakítás után is siralmas hulladék volt még valós szakember kezei között is!
    kemény 300$ egy olyan gép! amikel mi dolgozunk 20-25,000$ gépek van némi külömbség nem? :) :R

Az a baj hogy lassan minden utcasarkon ezermesterek vannak,és a gyáriszintü szervizek labdába sem rúghatnak a vevők rosz tapasztalatai végett!
    Már alapbol mindenki azt mondja amihez egyszer hozzá nyulnak annak annyi vagy nemjavítható stb..És ha véletlen javítás után ez történik aztmondja ugye én megmontam :) hiába boldog 100 emberből 99 ha az az egy megmonta mert neki nemjött össze..

Új hozzászólás Aktív témák