- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Érdemes lenne tesóddal beszélni, hogy véletlenül nem nyomta-e meg ujjaival a kijelzőt nyitás közben, van nem csukott-e rá valamit?
Ha tuti nem érte fizikai behatás a notit, akkor érdemes elküldenetek ellenőrzésre. Ellenben ott a kijelzőt darabokra, lapokra szedik, és ha valamelyik üveglapréteg törött ( a kijelző egymástól elválasztható üvegrétegekből áll össze), akkor van egy darabokra szedett gépetek, fizettek egy borsos mérnöki bevizsgálást, és visszakapjátok a darabjaira bontott kijelzőt. Tehát semmiképpen sem a mostani kishibás állapotában, hanem működésképtelenül, szétbontva jön vissza, amennyiben nem garanciális hibáról van szó!
A csatolt kép nekem sántít, bár kikapcsolt állapotban látni jobban a sérülést, szerintem ez fizikai behatás, én is elhajtanálak titeket kereskedőként.
Elég egy radírt, vagy bármely kemény gumit, fejhallgatózsinórt ottfelejteni, és máris megpattant az egyik vékony üvegréteg, anélkül hogy látható és tapintható törés keletkezne.
A másik kedvencem az olyan nyitási módszer amikor a user féloldalt fogja a kijelzőt felnyitáskor, akkor keletkezik ilyen feszülésből adódó megpattanás. A kijelzőt középen fogva köll nyitni.
Szerintem vállaljátok be a költségeket, és legközelebb vegyetek törés esetére is szóló garkiterjesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 RTX4090 i9 13890HX 2TB SSD 32GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest