Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Ha nehezen jött össze a pénz laptopra, és hosszú ideig szeretnéd, hogy működőképes legyen, akkor ezt tedd:
- Vegyél Dell, Lenovo típusokból valamelyiket, esetleg végszükség esetén olcsóbb kategóriából Asus és Toshiba. Semmi mást.
- Bármit veszel, legyen minél több gari (törekedj a 3-4 év garos Dell-ekre)
- Vásárolj minél nagyobb garkiterjesztést ha csak olcsó 1-2 év garos gépre futjaA fentieket több mint száz notebook gari ügyintézésének tapasztalata alapján írtam.
Újabban jönnek be a 3 év garos Acerek, itt az a jó, hogy a pénzedért nagy gart, és baromi jó ár-érték arányt kapsz. Nyilatkozni a minőségről még nem tudok.
Az egy év garis retkeket felejtsd el, mert úgyis összefossa magát, és akkor a hajadra kenheted.
-
Elég sok dv6-os ment már át a kezeim között, ezekről tudok nyilatkozni. Típushibát nem tapasztaltam. Ez egy középkategóriás gép, erős hardverrel. Meghibásodások inkább alkatrészekkel voltak, HDD, RAM, de ezeket a HP szerviz pikk-pakk cseréli.
Én a helyedben elgondolkodnék az Envy 14-esen is, mert jóval komolyabb gép, és nem kerül sokkal többe (15-20 ezer). Jóval nagyobb az akksija (tehát többet bír), és tapasztalatom szerint sokkal szebb a képe, mint a dv6-osnak. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem egy gépnél nagyon fontos a jó képminőség (lásd fenti kollégát, hogy megjárta).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óvodások homokozója
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest