Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Benéztem (rosszul emlékeztem), T61-es Lenovo, és igazából nem tudom, hogy IGP van-e benne.
Sose néztem meg, a dedikált asszem egy 256-os Nvidia valami. Mit változtat ez a konkrét helyzeten?Köszi a tanácsokat, megpróbálom most őket!
szerk: meghajtogattam le-föl a kijelzőt, azt értem el vele, hogy most már háttérvilágítás sincs, teljesen korom sötét, viszont a gép ugyanúgy fut tovább, reagál pl. a bill. világítás bekapcsolására.
-
tserrof77
őstag
Ha dupla vga-s, akkor alapból az igp-t kellene használnia, ergo hiába tiltod le az ati-t, akkor sem lesz jó... szerintem... ez lehet szalagkábel is, ahogy írtad, de akár kijelzőhiba is... ha külső monitorra van kép, az jó jel lehet, de egy kezdődő chipset hiba is csinálhat akár ilyet. Mindenesetre alapos diag kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx