- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajmon8282
csendes tag
Helló
Az elején lévő kapcsolót hiába kapcsolgatom semmire nem reagál
maximum ma délutánn megnézem hogy mit is tudok vele csinálni de mihelyt hozzányulok megírom hogy mire megyek . Emlékezetem szerint mikor utoljára szétszedtem akkor nem láttam a lapon semmilyen tüskét a bios resethez pedig nagyon jó lenne ha be tudnák lépni de én a bios frissítést nem igazán merem ennél az öreg jószágnál bevállalni -
sajmon8282
csendes tag
Sajnos ha bedugom a kábelt akkor el tünik a kis kijelzőn a wifi és a Windows nem is látja a hardvert és érdekes mert gyors bill kombináció nincs mint pl fn+ valameik gomb mert a wifi jelzésűt nem látok sehol és az a nagy Szívás hogy le van kódolva a bios a jelszó meg nincs meg
pedig próbáltam a te tanácsod is hogy akkumlátor ki power nyomva tart de semmi
-
AsUsLaptop01
csendes tag
A ventik nem pörögnek ----> fel
Mennek, de csak kb alapjáraton, úgy ahogyan akksiról szoktak. Akármit csinálok nem pörögnek fel. Azelőtt a töltő bedugása után pörögtek terheléskor mint az állat. Most: Ha a negyede annak a fordulatnak :/
PIC a tápvezérlő? Nem értek ezekhez a kifejezésekhez. Csak egy tipp
Bocs ha nem vagyok annyira érthető.
-
CsMarc
tag
-
BJanee
tag
Mint a legelső hozzászólásomban is leírtam, a komplett kijelzőt szalagkábelestől, kijelzőstől, inverterestől rátéve egy másik ugyanilyen gépre tökéletesen működik... de ma átszereltem egy másik kijelzőt bele (ccfl csövest ugye), azon sem kapcsol be a világítás (a kijelző 100% jó)
A csatlakozó is jó. Letöltöttem egy kapcsolási rajzot, nem nagyon tudok kiigazodni rajta. A rajzon említett alkatrészeket nem találom, pedig vagy fél órán keresztül néztem a lapot. Pedig emachines e525/e725 rajz, úgyhogy már kezdek tanácstalan lenni....
Azért írtam, hátha valaki már találkozott hasonlóval és tudja esetleg, melyik alkatrész csinálhat még ilyet.XSiGma: LINK
de ugyanitt beírva a keresőbe van még pár, hátha a lakhelyedhez közeli is van és el tudsz menni kipróbálni
Vagy esetleg még ezt tudom ajánlani: LINK -
BJanee
tag
Szia
Csak most neztem, hogy nem is nekem címeztedcsak azt neztem hirtelen, hogy emachines e525
De azert kosziugy nez ki, ezek az emasinak erre a kijelzore erzekenyek
a masik meg az usb xd
De koszonom, majd letoltok kapcsolasi rajzot, en is elektrotanyarol szoktam.
Azert ha valakinek van meg otlete, ossza meg. -
eketomy
senior tag
Hááát ez is egy megoldás, bár sztem nem lesz hosszú életű. Ha van rá lehetőség akkor azt a hibás részt mindenképp ki kellene iktatni és (akár forrasztás nélkül) összekötni utána.
Egyébként lehet már kapni 4-5000ft-ért utángyártott töltőt amivel u.olyan jól működik a gép, persze a régi össze drótozása az még olcsóbb megoldás
-
eketomy
senior tag
Azt írtad, hogy: "Én újabb kérdésem: törött a töltő vezetéke a 19 V-os vezeték részén (a sec oldalon). Tötlő összeragasztva, hogy még csak véletlenül se lehessen javítani mint eddig általam látott töltők 100%-án. Más ötlet valakinek ? "
Ha a vezeték van megtörve akkor azt a részt vágd ki ahol a törés van a vezetékből majd utána a maradék részt kösd össze (ha nagyon precíz akarsz lenni akkor forraszd össze) és ha mindent jól csináltál akkor u.úgy működni fog mint újkorában, csak a vezeték lesz rövidebb.
-
eketomy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brave
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest