- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
válasz
AsUsLaptop01 #11599 üzenetére
Ja bocsi most már értem, akkor alapjáraton forognak.
Gondolom Everestel vagy más progival lefuttattál egy "Stress Test"-et és a proci RPM-je állandó volt, miközben a hőmérséklet nőtt a CPU terhelésre ?!
Nem csak 1 venti van benne ?
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
AsUsLaptop01 #11577 üzenetére
Sziasztok !!
Megpróbáltam beindítani mindenhogy a laptopot mindent lehúztam kivettem stb...
de így sem akar moccani de az az érdekes hogy a lapon majdnem mindenhol mérek 3.5 és 1.5 voltot de az akkumlátor érintkezöknél semmi 1 érintkezönél max 0.8 v és ha kiszedem az aksit és az érintkezőn keresztül vagyis nem a töltö csatlakozon keresztül próbálkozok akksi nélkül akkor sárgán világít a töltés visszajelző akkor próbálom bekapcsolni akkor elkezd zölden és sárgán fölváltva villogni -
MR!!
aktív tag
válasz
AsUsLaptop01 #11585 üzenetére
Vajon a ventillátorok nem mentek e tönkre ?? Azért azt is le kellene ellenőrizni egy kis tápot neki vmiről.
Amúgy ez már elég összetettnek hangzik. Tápvezérlő nagyon nem teszi a dolgát. Nem hinném, hogy a termo érzékelő ment volna ki ami adja ajelet h meleg a proci és feszkót kérne a ventiknek. Alapból folyamatosan kellene ketyegnie kis fordulaton.Valahonnan odavezetnék a vrentiknek egy kis feszkót (pl dvd táp) hogy azért forogjon és ne füstöljön el a proci...
-
Clown-corp
tag
válasz
AsUsLaptop01 #11586 üzenetére
Megnézem oké.
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
AsUsLaptop01 #11579 üzenetére
Köszönöm a tanácsot mátol nekifekszek rendesen
majd jelentkezem hogy mi lett vele
-
MR!!
aktív tag
válasz
AsUsLaptop01 #11574 üzenetére
Akkor vedd ki az akksit és csak AC-ről hadd szóljon. Ha meg hurcolod akkor akkis be
Tudom nem ez a megoldás, de már majdnem
Komolyra fordítva: valszeg akkor "kreten67" mondja jól Töltésvezérlő chip meghibásodása lehetséges...
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
AsUsLaptop01 #11577 üzenetére
Szia a szallag kábel valószínüleg jó mert ha be akartam kapcsolni akkor csinált olyat hogy fölváltva villogott a töltésjelző sárgán és zölden de kb 1 percig utánna villogott 8-szor zölden és aztán kuss lett
és aksival is csinálta és annélkül is
-
kreten67
senior tag
válasz
AsUsLaptop01 #11567 üzenetére
Töltésvezérlő chip meghibásodása pontosan ilyen tünetet produkál az asus k50ij szériában.
-
MR!!
aktív tag
válasz
AsUsLaptop01 #11567 üzenetére
Hali !
Tehetsz egy próbát azzal, hogy kiveszed az akksit, kihúzod töltőt és nyomva tartod a bekapcsoló gombot kb 30mp-ig vagy tovább.
Elvileg ilyenkor "sül ki" az összes szufla ami még maradt benne. Lehet még próbálkozni CMOS resettel is. Hátha helyre áll.
Attól függ mennyi ideig volt rádugva és milyen állapotban a "felcserélt polaritású töltő".
Elvileg akkor működik töltőröl? Akksi nélkül? Akksiról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest