- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
válasz
AsUsLaptop01 #11599 üzenetére
Ja bocsi most már értem, akkor alapjáraton forognak.
Gondolom Everestel vagy más progival lefuttattál egy "Stress Test"-et és a proci RPM-je állandó volt, miközben a hőmérséklet nőtt a CPU terhelésre ?!
Nem csak 1 venti van benne ?
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
AsUsLaptop01 #11577 üzenetére
Sziasztok !!
Megpróbáltam beindítani mindenhogy a laptopot mindent lehúztam kivettem stb...
de így sem akar moccani de az az érdekes hogy a lapon majdnem mindenhol mérek 3.5 és 1.5 voltot de az akkumlátor érintkezöknél semmi 1 érintkezönél max 0.8 v és ha kiszedem az aksit és az érintkezőn keresztül vagyis nem a töltö csatlakozon keresztül próbálkozok akksi nélkül akkor sárgán világít a töltés visszajelző akkor próbálom bekapcsolni akkor elkezd zölden és sárgán fölváltva villogni -
MR!!
aktív tag
válasz
AsUsLaptop01 #11585 üzenetére
Vajon a ventillátorok nem mentek e tönkre ?? Azért azt is le kellene ellenőrizni egy kis tápot neki vmiről.
Amúgy ez már elég összetettnek hangzik. Tápvezérlő nagyon nem teszi a dolgát. Nem hinném, hogy a termo érzékelő ment volna ki ami adja ajelet h meleg a proci és feszkót kérne a ventiknek. Alapból folyamatosan kellene ketyegnie kis fordulaton.Valahonnan odavezetnék a vrentiknek egy kis feszkót (pl dvd táp) hogy azért forogjon és ne füstöljön el a proci...
-
Clown-corp
tag
válasz
AsUsLaptop01 #11586 üzenetére
Megnézem oké.
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
AsUsLaptop01 #11579 üzenetére
Köszönöm a tanácsot mátol nekifekszek rendesen
majd jelentkezem hogy mi lett vele
-
MR!!
aktív tag
válasz
AsUsLaptop01 #11574 üzenetére
Akkor vedd ki az akksit és csak AC-ről hadd szóljon. Ha meg hurcolod akkor akkis be
Tudom nem ez a megoldás, de már majdnem
Komolyra fordítva: valszeg akkor "kreten67" mondja jól Töltésvezérlő chip meghibásodása lehetséges...
-
sajmon8282
csendes tag
válasz
AsUsLaptop01 #11577 üzenetére
Szia a szallag kábel valószínüleg jó mert ha be akartam kapcsolni akkor csinált olyat hogy fölváltva villogott a töltésjelző sárgán és zölden de kb 1 percig utánna villogott 8-szor zölden és aztán kuss lett
és aksival is csinálta és annélkül is
-
kreten67
senior tag
válasz
AsUsLaptop01 #11567 üzenetére
Töltésvezérlő chip meghibásodása pontosan ilyen tünetet produkál az asus k50ij szériában.
-
MR!!
aktív tag
válasz
AsUsLaptop01 #11567 üzenetére
Hali !
Tehetsz egy próbát azzal, hogy kiveszed az akksit, kihúzod töltőt és nyomva tartod a bekapcsoló gombot kb 30mp-ig vagy tovább.
Elvileg ilyenkor "sül ki" az összes szufla ami még maradt benne. Lehet még próbálkozni CMOS resettel is. Hátha helyre áll.
Attól függ mennyi ideig volt rádugva és milyen állapotban a "felcserélt polaritású töltő".
Elvileg akkor működik töltőröl? Akksi nélkül? Akksiról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged