Hirdetés
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Van egy DELL Inspiron M5030, amd P360 -as laptopunk ami másfél éves.
Eddig semmi probléma nem volt vele. Az este viszont egyik pillanatról a másikra elment a kép.
Pontosabban háttérvilágítás van, de képet nem ad! Bekapcsoláskor néhányat villanik a winchester LED-je is, de szerintem ott abba is marad, nem vártam tovább, kikapcsoltam. ( Úgy értem elképzelhető, hogy nem is tölti be a Win 7-et. )
Szerintetek mi a probléma?
( Garanciális még, az Ipon.hu-ról rendeltük, csak nem tudom mi a garanciális dolog menete? Illetve benne kell-e hagyni a winchestert vagy azt kivehetjük? Úgy emlékszem megrendeltük hozzá a GaranciaFutár szolgáltatást. De írják, hogy számítógépek esetén a garanciális ügyintézést a gyártó megbízott szervize végzi, sok esetben saját, vagy megbízott futárral illetve jelentős számú átvevőponttal. - Hol találok ilyet? )
Mi a tapasztalat, mire számíthatunk, meddig kell nélkülöznünk a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook air m2 97% (karcmentes) + ps5 digital 2 karral.
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest