- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hlevente
csendes tag
Sziasztok.Másfél éves a notebook-om(Fujitsu Siemens Amilo Xa3530) és elég régóta van vele két probléma.Az egyik hogy indításkor és játékok betöltésekor sokszor nem adja be a képernyőt hanem fehér villódzás jelenik meg és egy kis idő és a monitor mozgatása után eltűnik.Arra gondoltam hogy kábeleivel lenne a baj de várom a véleményeket.A másik problémám a vészesebb, mégpedig szerintem a videokártyával van baj (ATI Radeon Mobility HD 3650). Ez az erősebbik videokártya ami a gépben van és sok játéknál (pl.: FIFA12) 2 perc teljesen szaggatás és hibamentes futás után egy fél percig úgy szaggat mintha commodore-on játszanék, és ez folyamatosan szakaszosan ismétlődik. Mivel ha erre a videokártyára nyomok akkor nagyon gyorsan felmelegszik a gép a hűtésre gyanakodok de sehol sem tudom beállítani vagy konfigurálni ezt(BIOS-ban nincsen ilyen menüpont). Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném mert elküldtem régebben szervizbe aztán hazaküldték a gépet hogy minden rendben de azóta is csinálja ezt.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest