- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti900114
tag
Sziasztok!
Kis tanácsra lenne szükségem.
Adott egy Asus X50C notebook, már nem garanciális természetesen.A probléma vele az, hogy ha csak akkuról használnám (ami egy hordozható gépnél azért előfordul...), akkor szinte mindig lefagy. Töltőről megy gond nélkül, ha viszont kicsúszik a töltő kábele, akkor is fagy - ha nem is azonnal, de pár percen belül.
Van esetleg ötletetek, hogy mi válthat ki ilyen hibajelenséget?
Megmondom őszintén, hogy már megbántam, hogy annak idején hagytam magam rábeszélni erre a gépre. Megbíztam az eladóban, mert szépen elsorolgatta nekem - szaküzletben -, hogy melyik márkát miért érdemes választani és miért nem, aztán ajánlotta ezt a gépet. És mivel nekem arra volt szükségem, hogy egy aránylag olcsó laptopot vegyek, amivel netezni, skypeolni, meg dolgozgatni tudok, ebbe ugrottam bele. Az összeszerelési minősége sem valami fényes, annak ellenére, hogy vigyázok rá, sok apró idegesítő gond van/volt vele ebből adódóan is. De most ez a fagyogatás jobban aggaszt.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest