Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hello mindenkinek!
Egy olyan problémám akadt, hogy sikeresen beleborítottam némi cukros üdítőt a notim klavijába (asus a6rp). Minimális mennyiség folyt bele (fél deci max), gyorsan felitattam a löttyöt, amennyire tudtam, oldalára fordítottam a notit, hogy tudjon folyni, amennyi csak tud, stb. Az elején még volt, hogy lenyomtam egy s-t és írt mellé még egy e-t, stb., de most már kiszáradt az anyag, minden működik flottul, de az f és a g egyáltalán nem. Érzésre jónak tűnik (nem akad, nem ragad, olyan mint rendesen), de semmi nem történik, akárhogy nyomkodom őket

Van rá esély, hogy megúszom billentyűzetcsere nélkül? Ha nem, akkor ez kb. mekkora tétel? Valamint hol érdemes cserét végeztetni? Lehet-e egyáltalán normál földi halandóként billentyűzetet kapni? Nem sokat ér már a noti, nem akarok sok pénzt beleborítani, mégis jó lenne, ha külső klavi nélkül is le tudnám írni, pl. hogy fügefa
Remélem mindent elmondtam, ami érdekes lehet, minden ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx