- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
yxcv
tag
válasz
orosziem81
üzenetére
Szia!
Az eladás oka biztosan nem ez volt, hiszen teljesen hivatalos üzletből (laptopszalon) teljes áron vásároltam teljes garanciával. Gondoltam már rá, hogy csinálok videót róla, de amikor rákészültem, akkor természetesen nem hozta a a hibát. Amikor pedig nem készülök rá, persze hogy sokszor villan (mint ma reggel indulás előtt is).
Igyekszem rögzíteni, mert ha le is adom szervizbe, lehet, hogy pont ott se fogja ezt produkálni. Amúgy lényegében olyan, mintha elsötétülne, majd felvillanna a képernyő, de az ikonok például nem "töltődnek be" újra. Mármint láttam olyan videót erről, ahol az ikonok is egy pillanatra eltűntek az asztalról, aztán mintha szépen sorban ismét megjelentek volna, mintha "visszatöltené" az asztalt. Nálam konkrétan a kép villan, de mindenképpen próbálom felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx