- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergelyaa
újonc
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5920 G laptop párnapja azt produkálta hogy nem kapcsolt be a képernyő egy-kettő kinyomás után bekapcsolt. Aztán végleg fekete maradt. Párnapja ismét megpróbáltuk csodára várva,
de már fehér volt. Az érdekes dolog pedig az hogy próbáltam külső monitorral a monitor nem is reagált rá mintha be sem dugtam volna sehova,a másik dolog kivettem a VGA-t ugyan úgy fehér maradt a kártyával és nélküle is.Végül a legérdekesebb hogy a laptop teljesen bekapcsol bejelentkezik a windowsba rádugott pendrive-ról még zenét is tudok kapcsolni. Egy ATI HD **** MXM-II vga van benne.(egyébként a barátnőm laptopja.)
Elvittem szervizbe közölték hogy alaplap hibás,nos szerintem akkor nem kapcsolna be....2.verzió VGA hibás újragolyózzák 34800 FT-ért.
Köszönöm nem.
Valaki ha tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm.!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő