- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
Rendben, semmi gond ezzel. A VAIO-mban levo szenzorok homersekletertekeit nem tudtam meg semmilyen kulso progibol elocsalni, ugyanigy jartam egy Gericom notival, illetve egy Portocommal is. ...lehet csak nekem van ilyen rossz tapasztalatom...
Atgondolva belatom igazad lehet. Csupan csak a homersekleterzekelok elhelyezese lehet meg hibaforras.
''Kivétel nélkül minden lapon vannak hőmérő szenzorok, ami alapján, a hűtést szabályozzák.''
Ez ellen egy ellenpelda a Chaintech (tipusa aszem 7njl,vagy vmi hasonlo) SocketA lapom volt(asztali), melyre egyaltalan nem epitettek hoerzekeloket - eleg furcsanak talaltam en is,de hosszas keresgeles utan kellett erre a kovetkeztetesre jutnom.
Orulok h kijavitottal, legalabb tanultam valamit ma is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch 2
- Airsoft
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged