- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murkesz
csendes tag
sziasztok!
két és fél éve vettem egy toshiba satellite m70-340 típusú gépet, és a minap eljutott egy holtpontra. :S
jóideje elkezdett olyat csinálni, hogy néha működés közben gondolt egyet, és kikapcsolta az lcd háttérfényét. először azt hittem, hogy meghalt, de nem.. csak a fény állt le, minden más működik közben. egy lehajt/fölhajt-tal megoldottam a dolgot: nálam sleep. próbáltam később kijelző ki-be kapcsolást beállítani a display lehajtására, de úgy nem kapcsolt vissza a monitor továbbra sem. épp ezért gondoltam, hogy biztos valami oprendszer hiba.. vagy valamivel össszeakad. és láss csodát, os reinstallt követően tényleg csomó ideig nem jött elő. (valószínűleg ez csak véletlen egybeesés volt.)
a lényeg, hogy az utóbbi hetekben ismét előjött a hiba, mígnem tegnapelőtt fogta magát, és végleg kikapcsolt a monitor. jobbanmondva annyira nem végleg: mikor elindítom/kikerül sleepből, akkor felkapcsol a világítás, de kb. 5 másodpercre rá le is kapcsol. próbáltam aksit berakva, próbáltam aksi nélkül. mindmind ugyanaz. és már bootoláskor előjön, tehát még biosban sem tudok nézelődni. (nem mintha erre lenne bármiféle beállítás is) minden más eddig kifogástalanul működött. sőt.. most is kifogástalanul megy minden, ha külső monitorra csatlakoztatom a gépet.
ötletek? hasonló problémák? megoldási javaslatok? tipp, hogy kb. mennyiből lehetne megcsináltatni? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest