- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
razor24
csendes tag
Udv
Esetleg megprobalhatod a monitor fogyasztasat kiszamitani ugy hogy jaratod a gepet full procihasznalaton hogy ne ingadozzon a felvett teljesitmeny es odatolod a monitornak azt a fenyeroszintet amit szeretnel, persze mindezt aksirol hogy az nhc kiirja mennyit eszik. Aztan meg atkapcsolsz kulso monitorra ha tudsz egyet szerezni valahonnan es maris lathatod mennyit esik a fogyasztas.Ha jol irja ki az NHC akkor ennek elvileg munkodni kellene. Programot sztem nem nagyon fogsz hozza talalni de ha megis sikerul akkor feltetlenul ird fel ide is
Remelem segitettem. -
razor24
csendes tag
Nem keltel fel hiaba
Ma vegigolvastam ezt a topicot es ha jol emlekszem valaki emlitette ,hogy egy system nevu process idonkent 100 szazalekra hajtja a procijat. Erre a problemara valaki talalt mar megoldast mert ez nalam is jelentkezik es eleg idegesito.NHC dinamic switchingnel fordul. Ha kikapcsolom az NHCt abba is hagyja es megul 0 szazalekon.
Egyebkent a battery doubler nevu progit hasznalta mar valaki.A minap halasztam le netrol es szerintem hasznos kis programocska.
Link: [link]
En azt vettem eszre, hogy tenleg tobbet bir vele az aksi.
Ha jol olvastam akkor kikapcsolja a felesleges dolgokat az alaplapon, lista nincs rola hogy mit lehet kikapcsoltatni, de en meg eddig nem tapasztalatam problemat.
Irtam a fejlesztonek, de mar egy hete nem jott valasz.
Mielott jonne a kerdes: ''Not compatible with Windows Vista yet - updates coming soon!''
Na szakik lehet tesztelni.Ha lesz idom en is nekiallok.
Bocs az ekezetekert de angol a billentyum. -
razor24
csendes tag
Üdv
Tudna nekem valaki privátba a rigojancsi11@freemail.hu cimre küldeni egy notebook hardware controll serialt mert sehol sem találok és idegesít kicsit hogy nem tudom kezelni a profilokat a progiban.Nagyon kéne.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Apple MacBook Air M2 15,3" (256 GB SSD, 8 GB RAM) ezüst
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest