Aktív témák
-
karib
addikt
Ha már bekerült a látókörödbe az IBM, szerintem ne habozz - nem fogod megbánni. Bár az Asus gép sem rossz, kicsit jobban felszerelt, olcsóbb. De az IBM T azért IBM T
Szerintem 15'' 1400x1050 teljesen jó, 14''-on tényleg kicsit kicsi, de meg lehet szokni.
Esetleg nézd meg azt, ami Emvynek is van: Bővebben: link
Egy baja van: relatíve nehéz. Ellenben nagyon tetszik, főleg ennyiért
ui: említésre került a soros port - ne feledd, hogy az manapság szinte csak egy-két noteszen van, azokból is a batárokon... -
WN31RD
addikt
Ezeken a pici gépeken már tipikusan nem szokott lenni soros port, az USB-sek pedig állítólag nem működnek jól minden cuccal, amit konfigolni kellene, úgyhogy az sem megoldás. Egy ismerősöm, aki gyakran hálózati (meg egyéb) eszközöket piszkál soros porton keresztül, pont ezért vett inkább normál méretű laptopot.
(Én a 12.1''-os 1024x768-as kijelzőn normál távolságból látom a pixelek sarkait, pedig szemüveges vagyok.) -
Ludovicus
aktív tag
Sokszor olvastam már korábban, hogy az ember az első noteszvásárlását valamilyen formában megbánja. Nos nekem pont a 15 xga nem jött be, ha gépelnem kell, szinte tolom el magamtól a gépet, mert távolabbról szebb a képe, viszont a karom nem 2 méteres..., közelről meg valahogy ''darabosnak'' tűnik, bár talán nem ez a legjobb szó rá. Így utólag max 14 colosat vennék, min xga, de inkább sxga-val. (Mellesleg könnyebb is lenne vagy fél kilóval.)
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
ha mindennapi hurcolásra kell, akkor kényelmesebb lehet egy 12''os noti. Ezen még ''élvezhető'' az 1024*768-as felbontás. Nemtmo mennyi a kereted a notira, de én a következőket nézném meg esetleg:
IBM X31 esetleg X40
Dell D400
Asus M5000N vagy S5000N széria.
Ezek az ideálisak sztem a mindennapi hurcolás esetén. Az Asus S szériának az üzemideje sem semmi 2,5-7,5 óra, és elvileg két akksi jár hozzá.
Viszont az tény, hogy ezek játékra elég korlátozottan alkalmasak. Vagy integrált a videokártya, vagy egy kis Radeon van benne (X31)
Szerk: Ezek mind 2 kiló alattiak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged