- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
-
Terminus_
aktív tag
Ha esetleg valaki amaitt aggódna, hogy nem ismeri az eladót és az érték ''nagysága'' miatt gondolkodna a dolgon, annak csak megnyugtatásképpen mondom, hogy Atosz előző notiját én vettem meg, és korrekt üzletember. A gép azóta is kifogástalanul működik pedig nem egy mai gyerek. ( Bár időközben átpasszoltam hugicámnak és vettem egy erősebbet.
)
-
atosz
őstag
Hatha van meg vkinek velemenye.
-
atosz
őstag
válasz
zsoltee10 #16 üzenetére
Vmelyest ismerem a gepet.
Egyelore csak gondolkodom vmi komolyabban, de az az igazsag, hogy ezek utan mindenkepp vmi hasonlo kategorias, inkabb business class kene, es ahogy utananeztem fel milla folott lenne, ami tetszene, bar olyat nem is talaltam meg nagyon ami pont jo lenne, mert szeretnek mindenkepp vmi WSXGA+ vagy vmi hasonloan nagyobb felbontast minel kisebb kepernyoben, ezert kiesik a tied is.
A bearazast meg azert kertem, hogy ne csak rajojjek, hanem tudatosuljon is bennem, nem erdemes belefeccolnom ennyi zsetont. -
zsoltee10
addikt
akarsz egy komolyabb notit? milyenre gondoltál? business class, vagy inkább consumer, de komoly vga?
esetleg beszámítanám a D600-ba, ha érdekel. neten utána tudsz olvasni a notinak, bár nem hiszem, hogy be kell mutatni. fél éves, 3 év garis, dell.com-on ellenőriztem, bár ott csak a gyártási dátum van. meg kiírnák, ha lopott lenne. amúgy egy céges leépítésből származik. az eredeti számlán 400+fa körüli összeg szerepel. 1,6 dothan, a héten 512ram, 40gb vinyo, M9 Ati vga (mobile 9000) dvd/cdrw, wlan, xga kijelző, 2kg, trackpoint, stb. vga kb gf3 szintet tud. -
atosz
őstag
up
-
atosz
őstag
-
atosz
őstag
Sziasztok!
Van jelenleg egy notim, amit nagyon szeretek, nem is szeretnek megvalni tole, mert ahogy neztem egy komolyabb gep, amivel erdemben elorebb lepnek, az tul sok lenne.
Akkor maga a noti:
Compaq EVO N600c
1200 mobil PIII, tua, 512K cache, speedstep
512 SD, de vszeg 1 giga lesz benne
40GB uj toshiba vinyo 16MB puffer
relative uj combo (multibay)
Ati mobility 32MB, nem shared
2USB (1.1)
infra, parhuzamos, soros portok, kompozit TV
Intel PRO halo, modem
Ami a kulbecset illeti:
1400x1050 SXGA+ kijelzo 14''-ban!
tapipad
trackpiont
2 PCMCIA hely
kulso hangeroszabalyzo
4 programozhato +gomb
asszem beepitett mikorofon, bar erre nem eskuszom
magyar nyelvu bill
fekete magnezium haz!
meretei: 30x25x3 cm, tehat kicsi
sulya aksival, optikaival 2.5kg
uj aksi, 8 cellas, olyan 3.5-4 ora hasznalat
szep allapot, XP matrica
Erdekesseg meg, hogy a noti tetejebe illesztheto kekfog es wlan modul, sajna tudtommal meregdraga, igy marad a picimacis megoldas...
Tehat kivancsi lennek, hogy ez igy mennyit er. Afelol most eltekinthetunk, hogy van egy csomo kiegeszito es egy szuper samsonite tatyo is hozza.
Nagyobb kepek:
[link]
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest