Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Ármester!
"Lenovo Y570 - 160.000 FT"
Elnézést hogy ezt mondom, de ahogy sejtettem, nem tudsz árazni.
A boltban ez a típus 240.000FT (max kis eltérésekkel, de ez már tényleg nem számít), ebből adódoan a Te árazásod nagyon kegyetlen. Tisztában vagyok a laptopok mostani áraival, mert rengeteget bújtam főleg a hardver miatt is és tudom mi mennyit ér reálisan.Kiváncsi voltam, hogy mennyiért árazod be miután eladtam. Ha egy olyan gépről beszélnénk amire már nem lenne garancia, úgy már reálisabbnak tartanám az árat. Nehogy már egy 3 hónapos gép ami ráadásul szinte újszerű állapotban van a bolti árhoz 80 ezerrel olcsóbban adjak. Hát persze.
Én 200.000Ft-ért árultam, de elvitték 190.000Ft-ért. Ennyit még reálisnak tartottam, ez alatt nem engedtem volna az árból.Egyébként mint ebből kiderült, elég fölöslegesnek vélem ezt az "árazásos" dolgot. Járj utána a neten, hogy mennyibe kerülnek a dolgok és aszerint egy reális árért add el a cuccodat. Én mindig így teszek.
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest