- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
Dell XPS #17870 üzenetére
Miért rossz a Lenovo garanciaztatasa?
Amugy nekem egyszer sikerult gariztatnom a lenovo s205 -t. A LCD pántja megvolt repedve és felhivtam mert gyartoi garanciat kaptam. Szoval felhivtam mondtam hogy elrepedt a pánt. Kikuldtek egy futárt ingyen és vissza miutan kitisztitottak és kicsereltek a LCD belso burkolatat és a pántokat. Szoval ez valszeg az en hibambol repedt meg,de megis ingyen kicsereltek és hozták.Melyiket ajanlod akkor?
ha uj gepet akarok akkor figyelek majd rá hogy milyen gyartotol vegyek ....azert kerdezem.
Egy masik az ASUS al volt,...miután a testverem a falnak vágta a laptopjáta hdd je széttort mert nem lehetett kimenteni semmit szinte eppen. Az aljazattal is volt gond valahol megrepedt. Na .... o valaszhtatott hogy var az alkatreszre vagy kb. 1 ev hasznalat utan kifizetik az árát a laptopnak.
Szerinted az ASUS vagy ACER kozul melyik jobb e teren,vagy akar minosegben egy olcso low kategorias laptopnal?
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest