- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AgentSmiths #1871 üzenetére
Sajnos nem találtam leírást...de a múltkor láttam egy ilyet az Árkádban lévő Media Markt-ban (ha pesti vagy nézd meg,hátha van még)
-
válasz
AgentSmiths #1867 üzenetére
Szia!
Szerintem így olyan 150k. magasságában tudsz venni notit...ahogy nézem vételi szándékod lenne... -
Amint lesz idpm foglalkozni az üggyel azonnal megírom a privit.
-
válasz
orkester #1858 üzenetére
Szia!
Szerintem reális az ár,de tudjuk be,hogy nincs pénz az embereknél (akinek nem inge, ne vegye magára)...De a többségnél ez a helyzet..a a HP-kat nem nagyon szeretem beárazni,mert egy kicsit szerintem túlzottan magas az áruk,de ezt most nem részletezném...Ha csak a pénzed áll benne akkor vidd le 125k.-ra...De szerintem így is reális.
-
válasz
SolidBrass #1857 üzenetére
Szia!
100k.-ra tenném... -
válasz
petrelli86 #1833 üzenetére
Ha a Dual Core-osat mondod,akkor szerintem jó vétel...De figyelj az akku állsásra,nézd meg ,hogy nincs e megtörve a táp kábele,illetve,hogy mikor lezárod a képernyőt elsötétedik e idő előtt...Durván ha ezek jók, akkor megveheted,de mivel Fusi nem ajánlom...(De ez szubjektív)
-
válasz
überfaller #1819 üzenetére
Ha gyorsan kell eladni,akkor 0-45k. között... Ha nem kell nagyon a pénz akkor olyan 50-55k.
-
válasz
BigG.(nnnnn) #1818 üzenetére
90k.
-
válasz
SolidBrass #1817 üzenetére
Szia!
Én olyan 85k.-ra tenném az árát.
-
Szia!
Ahogy a szövegből kiveszem, már megírtad egyszer a notidat,de figyelmen kívül hagytam...
... elnézést...
Sokszor mondom,hogy nem nagyon szeretek HP.-t árazni,szerintem kicsit fel vannak árazva a piacon... Ha a piac serint nézem,akkor a géped 125-130k.-t ér... De szerintem olyan 110k.-t ér...És mégegyszer elnézést kérek...
-
válasz
Cucuska2 #1800 üzenetére
Azt hittem dúrvább a helyzet...Pl.
ikapcsolgat,vagy ilyesmi,akkor félreértettelek,ezért elnézést kérek...
Így akkor netezős gépnek el lehet adni...Olyan 70-80k.-t akkor így megérhet,bár ilyen problémáról még nem hallottam...
Ha nem sértettél gari matricát,akkor egy gari szelvénnyel egy szervízt megkockáztathatsz... Max 2-5k.-d bánja...a szállítás... -
válasz
Cucuska2 #1798 üzenetére
Ha nem szakadt el a gari matricája akkor még megvan a gari...Különben pedig te vennél olyan gépet ami 15perc alatt újraindul?-ezért 60k.,mert ha el akarod adni,akkor csábító ajánlatot kellene tegyél...Mivel szerintem nem lehet vlami olcsó a szerelés,ha a pasztázás se segít...
-
válasz
silverlightx #1791 üzenetére
Szia!
A Fusi árárt olyan 70k.-ra tenném...
A Toshibát olyan 100k.-ra tenném... -
Szia!
Mivel az aksija nem 100%-os ezért olyan 85-90k.-ra tenném az árát. Szerintem ha beadod egy céghez ott a legkevesebbel fogják kiszűrni a szemedet,hogy majd nagy haszonnal tovább tudjanak rajta adni... Szerint nyod fel apróra,ha sürgős akkor még ki is emelheted,de lényeg az,hogy szerintem nem nagyon jó eladni ilyen cégeknek... Ha kell a pénz(mindegy ,hogy mennyi) akkor beadod,ha többet akarsz érte(ám lehet várni kell) akkor pedig mehet apróra...
A pasztázás ügyében szeretnék veled privátban beszélni,ha ez lehetséges.
Üdv!
Bela5 -
válasz
RandomGosu #1777 üzenetére
Nagyon szívesen...Máskor is...
-
válasz
[CS]Blade2 #1772 üzenetére
Szia!
Én olyan 90-100-105k.-ra tenném...
-
Ha a piacot nézzük minden géppel,akkor ennyit semmi képpen sem ér a noti,de ha a Fusi kínálatát nézzük,akkoris olyan 250k., de ennyiért szerintem nagyon nehezen fog elmenni...
A képen nem egy noti van lefényképezve hanem több....Jól látom? A fényképek nem egyeznek...
Lehet csak én értem félre...de a nagyobb provit, és a ram-ot 150k.-ért vetted? -
válasz
RandomGosu #1761 üzenetére
Szia!
Én egy olyan 75-80k.-ra teszem...Anno egy olyan 95k. körül mozgott...(javíts ki ha nem így van,de az én emlékeimben még ez él)
-
válasz
superecneB #1759 üzenetére
Szia!
Aranyos ez a kis szöveg amit írtál... Felnire szerelt téligumikat nem adsz hozzá? De komolyra fordítva a szót, olyan 120k.-t érhet...
-
válasz
hegeanabol #1733 üzenetére
Ha szükségem lenne gépre akkor 40k.- a Fusiért....Az ajándék a vevőnek...Mindenképpen várj....A jelszó,hogy várj...
-
válasz
hegeanabol #1731 üzenetére
-
Ha leírod a Toshuba specifikációját akkor arra is mondok árat...
-
válasz
hegeanabol #1726 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 70k a Fusi...
Az MSI olyan 80-85k. -
válasz
SQX_Barto #1706 üzenetére
Szia!
Igen,ismerem nagyon ezt a szériát... Ebből a fehér képernyőből a legzavaróbb az angol dugó,amire azt tudom mondani,hogy vegyél egy ilyet... : [link]
[A problémára majd privátban visszatérhetünk...]
Ez az acer sorozat szerintem szép,de az a baj,hogy a touch melletti rlsz és a billentyűzet jól tud kopni.
Szerintem így olyan: 60-65k.-t érhet...
-
válasz
pillempáty #1691 üzenetére
Szia!
Az összes baj annyi,hogy nem jó az aksi...Normálisan olyan 80k.-t mondtam volna,de így csak olyan 60-65k.
-
-
válasz
MeszarosB. #1680 üzenetére
Igen..ez olyan 80k.....miníg el szoktam mondani,hogy +/- 5k.
És az esetleges félreértések miatt kérek mindíg specifikációt... -
válasz
MeszarosB. #1673 üzenetére
Sajnos pontos specifikációt nem írtál le ezért nem tudom,hogy mi változott az alapkonfighoz képest,ezért nem tudok pontos árat mondani rá,de az alapkonfig szerintem olyan 80k.-t ér...,de javaslom ,hogy cseréld ki a ventijét,mert úgy olyan 85k.-t is érhet
-
válasz
DRAGON23 #1672 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 80k.-t érhet...Am...nem tudom,hogy miért kell kötözködni a videokártyával...Ő úgy tudta,hogy nem integrált,most attól nem fog többet érni a noti ,hogy el van magyarázva a videokártya tipusa...Ezért ha tovább akarjátok folytatni egymás felvilágosítását,az már nem illeszthető össze ennek a topiknak az arculatával.
-
Szia!
Sajnos az a baj,hogy te írtad le a gépedet...és ahogy lvastam,nem most éli a legjobb korait...Így hibásan nem fognak érte nagyon verekedni a vásárlók,úgyhogy ha nem is 30k., de valami nagyon alacsony árat kell meghatározz...És mégegyszer mondom,hogy te festetted ilyen rossznak a helyzetet!
Üdv!
Bela5 -
válasz
Thunderzolee #1650 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 75-80k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged