- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
easy...rider
őstag
végül úgy döntöttünk hogy újonnan veszünk notebookot.
a márkák között milyen sorrendet állítanál fel minőség alapján?Nekem most a Lenovo tetszik mert 3év gar van rá alapból. Meg asszem jókat hallottam róla.
Az Acer nekem eddig pozitív, mert van egy 4 éves Extensa 5620-am, core 2 duo T5750, GM965, és hibátlan.
Napi 10-12 órát megy, aksija a gyári és még 2 órát viszi, gyakran van hogy csak alvóban van egész este másnap meg megy végig, már el is ejtettem egyszerkb 40-50cm magasról. (nem cipzáraztam be jól a táskát és kicsúszott
) de köszöni jól van
MSI szimpatikus
a többi márkát, Asus, Dell, HP, Packard Bell, Samsung, Toshiba nem tudom hova tenni.
Tudnál ebben kicsit segíteni
Egy egyszerűbb Intel, két magos, 15"-os (lehetőleg nem 16:9-es, hanem inkább 16:10-es) lenne a kiszemelt példány. Netezés, filmezés, szövegszerkesztés a cél.
Ebben a kategóriában milyen márkát érdemes nézni?Köszönöm a segítséget előre is.
és bocsi hogy nem teljesen témába vág
-
ZP67
tag
-
Rottweiler89
senior tag
-
sziasztok szerintetek ez mennyit ér?
Processzor: Amd Turion64 X2 1.8Ghz TL-56
Videókártya: nVidia 8400M Gs 128MB + 896MB megosztható! Új!
Ramok: 2x1GB DDR2 667Mhz Samsung vagy 2GB DDR2 hynix + 512MB DDR2 Quimonda (választható)
Merevlemez: 1. Seagate momentus 160GB/8MB 2. Nincs (30GB-os Kingston SSD volt)
Hang: Altec Lansing hangszórók. Iszonyat jól szólnak. 2Fülhalgató kimenet, Sztereó mikrofon.
egyéb: Távirányító, 3USB, Hdmi, Firewire, Lan, D-sub, S-video, Expansion port, modem, 1.3Megapixeles HP Webcam. 17” Szélesvásznú képernyő. Multimédiás érintőpanel, Újlenyomatolvasó… -
tolmik
csendes tag
Köszönöm, bár "játékgépnek" ott van az asztali gépem, vagy a tepsim. Egy olyan laptopot keresek, amit nem izzaszt meg túlzottan, ha 2-300 MB méretű pdf állományokat kell kezelnie (tele van képekkel, szines, stb.) Emellett néha, ha unalmas az előadás szeretnék rajta jegyzetelés helyett civ-ezni.
Mellesleg a GMA 950 "csak" DirectX 9 kompatibilis, azaz a CPU számolná ezt is. Kérdés: ezekben a laptopokban a videókártya integrált, vagy cserélhető (foglalatos) ?
-
ViTToRe
aktív tag
Amióta beáraztad a laptopom (sajnos valamivel olcsóbban adtam el, mint amit írtál, de ez várható volt a piac miatt ) azóta nyomon követem a "munkásságod", és mivel eléggé képben vagyok Én is, ezért nyugodt szívvel kijelenthetem, bárki kérheti a segítséged, mert az árak amiket írsz 99%-ban megfelelnek a tényleges piaci árnak.
Az már más kérdés ugye, hogy minden annyit ér, amennyiért megveszik.
Nah és persze maximális respect a hozzáállásodért.
-
ViTToRe
aktív tag
Szia,
Nos, a kolléga egy ASUS K52JE EX035 típusú gépet kérdezett Tőled, hogy mennyiért tudná eladni. Mivel a múlt héten érkezett meg a hasonló típusú gépem, ezért vagyok olyan biztos a dolgomban, és ezért is mertem hozzászólni a munkádhoz.
[link] pár perc keresgélés után ez jött ki nekem. Valószínű, hogy rendelhető, kapható.
-
p3T!
csendes tag
Hello
A pontos típusa Toshiba L505-111
és a proci cserélve volt
bocs h ez kimaradt
és köszi
üdv. Peti -
Atocha
senior tag
Elnézést, félreérthetően írtam be.
A két aksival együtt ennyi! Mivel ez nem játékgép, maxon sosem ment aksiról a cpu.
A fényerővel játszva egy aksi 2-3 órát bír, wi-fi és netezéssel. (Film dvdrip bdrip-el másfél óra. HD-t sosem nézek, de gondolom akkor leesik 1 órára. De ki az aki menet közben 12,1"-os laptopon HD-t néz?) Így jön ki két aksival a 4-6 óra. Tehát cserélni kell menet közben.
Így is megér ennyit? -
Wackond
tag
Olyan rádió, amit jelen állapotában 65-ért el lehet(ne) adni, csak ne lenne ilyen országos ruppótlanság... de mivel nem kenyérre kell az ára, nem viszem lejjebb, inább árulgatom még 2 hónapig.... Amúgy Alpine CDA-9833R az alany.
Meg megtaláltak most mégegy cserével:
Packard Bell BV 17,1" EasyNote SJ51
AMD Atlon 64X2 Dual-Core Processzor
2 GB RAM
110 es vinyó
GeForce 7000M/ nForce610m videokártyaEz mit érhet?
-
Aslan
aktív tag
Kedves bela5!
Van némi kis információ már, amivel tudok szolgálni!
Választ kaptam egy budapesti szerviztől, ahonnan online ingyenes tanácsadást, illetve ajánlatot kértem.
A válasz a szerviztől:
"Az Ön által leírt hibaleírás alapján valószínűleg az alaplapi töltőáramkör meghibásodása, vagy alaplapi zárlat okozza a problémát.(ezt diagnosztika után tudnánk biztosan megállapítani)
A javítási díj előreláthatólag 15-20e Ft + Áfa.
A diagnosztika nálunk ingyenes! Amennyiben lehetősége van rá, juttassa be készülékét bármelyik átvevőpontunkba.
Javítási idő :
- 8-10 munkanap (központi leadás esetén)
- 12-15 munkanap (szervizpont leadás esetén)Üdvözlettel:
Perfekt Szerviz Központ"Kihasználom szerintem ezt az ingyenes diagnosztikát. és ha a javítás költsége tényleg kb ott lesz, amit így látatlanban megállapítottak, akkor kérni fogom a javítást.
A hozzám legközelebb lévő szervizpont Debrecenben van, valószínűleg most hétvégén le is adom a gépet diagnosztikára ott!A továbbiakról is időben értesíteni foglak. Már nagyon érdekel, hogy hova fog kifutni ez az egész dolog!
Ja igen... amennyiben ez a sajnálatos hiba elhárításra kerül, szerinted hozzávetőlegesen mennyit kaphatnék a gépért, ha mégis eladnám? Csak kíváncsiságból kérdem. Köszi!
Üdv:
Aslan -
Aslan
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm!
Holnap megy szervizbe... oda ahol az akkut vettem ma. Míg én fősulin leszek a csóka nézegeti a gépet, nagyon remélem, hogy délután, mikor megyek érte már tud valami épkézláb dolgot mondani.... mert rettenetesen dühítő a dolog
Még 1x köszönöm szépen, és ha megtudok valamit szólni fogok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest