- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Mike T.
tag
válasz
parandroid #18 üzenetére
Köszi, asztali gép a konfigomnál, és ''sajnos'' az irodában is P4 3GHz van. Egyenlőre csak két utazásnál tudtuk használni mobil dvd lejátszónak, és képek letöltésére... Arra meg egy kicsit luxus. (már most is van benne plusz 512 MB ram, az volt az első dolgom, miután megkaptuk)
Köszönöm a segítséget! -
Mike T.
tag
válasz
parandroid #16 üzenetére
Köszönöm! Látom!
Éppen ezért sajnáltam, hogy ha már notit kaptam a feleségemmel ajándékba, akkor legalább egy mobilabb lehetett volna.
De hát, ha az ember apósát rábeszélhetik bármire... (Persze azért így is köszönjük Csaba!) -
Mike T.
tag
válasz
parandroid #13 üzenetére
Én is elöször megnéztem az adatokat...
Nem az a bajom, hogy nincs igazuk, de én ''csak'' beárazást kértem.
Árat pedig eddig egyetlen egyet kaptam. Az is lehet, hogy valós, csak szerettem volna több helyről is hallani.
d900t-nek sem a mondandójával van a gondom... azt gondolom volt hol összeszednie. -
Mike T.
tag
Egy kicsit vegyél, vissza srác!
Szerintem én elég normálisan válaszoltam a többieknek is, és pont azt írtam le nekik, hogy miben nem értek egyet!
A notit nem én vettem. Nem is igazán tudom kihasználni. És a mobil processzorok előnyeivel is tisztában vagyok.
Az valószínű, hogy jobban értesz a notikhoz, mint én, de stílusodom még csiszolnod kellene... -
Mike T.
tag
Köszönöm, ha nem sorolod, mert nem ide tartozik!
Még esetleg aki nem ért hozzá, az azt hiszi, hogy egy kategória a kettő. Mennyibe is kerül egy 1.5GHz-es Celeron-M? Abban is kicsit húzósabb!
Egyébként az új ára kb ez lenne,
Bővebben: link
ami 215000+áfa, vagyis 270 e körül van az új ára.
Tudom, hogy a leg értéktartóbb dologról van szó, és köszönöm az eddigi hozzászólásokat is, de ennél azért kicsit több hozzáértésre számítottam. És korrektebb neárazásra...
Azért tényleg köszi!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mike T.
tag
Remélem jó helyen nyitom, de egyenlőre nem eladó a gép...
Szóval!
Szeretném beérazntatni a következő notebookot:
Toshiba equium A 60-155
2004 decemberben vásárolt, tehát a gari hivatalosan is 2006-12-24-ig szól a toshiba szerint is.
Bővebben: link
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen autót vegyek?
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged