- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Aktív témák
-
kristoft
csendes tag
Szerintem a legjobb ötlet a médiamarkt-ban vásárolni ausztriában. Ott kinnt az olcsónak számít nem úgy mint itthon. Persze közbeszerzés asszem kilőve de azért utánna kell nézni.
Azonos gépet 30%-al árulnak olcsóbban mint itthon ami azért nem kis pénz; több 10eFt :)
Május 1től se vám se semmi. Persze az Áfa se jön vissza, de ott amúgy is alacsonyabb (20%-Ausztria, 16-Némerország). Féláfa is majdnem megvan.
Bp-Bécs viszonylat 500km odavissza. az 10000 pénz benzin, de stoppal se lassu.
Garancia: bármelyik MediaMarktban vásárolt terméket bármelyik másik MediaMarktban kötelesek megszervizelni az eredeti számla ellenében. -
Perjel
tag
Na, megvettétek már? És mit?
-
Perjel
tag
Ha minőség kell, akkor mondjuk IBM Thinkpad R40, 299.990,+áfa, Centrinos, és mégiscsak IBM... esetleg egy jobb Toshiba vagy Dell, ezek márkák, a Gericom nem:)
Persze ha grafikus teljesítmény kell, akkor még mélyebben kell a pénztárcába nyúlni márkás notik esetén, mert a fenti gép a topicindítónak péel nem lenne túl jó játékra... A faterja viszont lehet, hogy jobban járna vele:) -
yerico
senior tag
Bocsi, ez nagyon off
''Ráadásúl inkább egy VW mint egy Daewoo'' Szóval kifizeted inkább ugyanazért a minőségért a marketingesek kétszeres bérét inkább! Merthogy a VW minőség már csak a marketing terén érvényes, meg az autótolvajok lopási listáján. ''
ON
Amúgy én is egy Clevoval szemezek, minőségre nem tűnik rossznak, árban meg verhetetlen.
Milyen minimális procival érdemes venni. Kb. 200 nettót szánnék rá, ezért egy Celerongy 2000-es az ajánlat. Ezek mobile Celeronok, avagy normál asztali procik? -
törölt tag
Kikérem magamnak az összehasonlítgatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már 4-ik éve használok egy 1600-as Daewoo Lanost (130.000Km-rel), teljes megelégedésemre! 7l/100km fogyival és csak és kizárólag a szokásos cserék: szűrők, olaj, gumi, szíjak. Úgyhogy ne gyere nekem itten a szutyok némettel: nézd meg a hibastatisztikákat, hogy hol állnak!
Bocs az off-ért, de ki nem állhatom, ha valaki az ár alapján ítél! -
Gekkó
csendes tag
Hali!
Sokan ajánlották a Clevót...Nemtoom..én nem veszek dévú autót sem, persze ezt mindenki maga dönti el. De szerintem a Gericom Hummer FX 259 ért verhetetlen ajánlat. Részletek: Hummer FX 15.1 C2600/256/40/Combo Drive/ Geforce FX 5600 128MB.
Nem tudom hogy létezik-e ennél jobb ajánlat ma a piacon. Főleg grafikus teljesítményben! Ráadásúl inkább egy VW mint egy Daewoo
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
Jam-Master J #16 üzenetére
clevo egyik legnagyobb notebook szállító
összességében jobban jársz egy clevoval, mint valamely márka olcsó notijával -
Jam-Master J
aktív tag
A Clevo notebookokhoz mit szóltok? Egész jó áron lehet kapni kiváló teljesítményűt (legalábbis a paraméterei azok).
Thx! -
törölt tag
A 9-ik hozzászóláshoz adtam a véleményemet. Értem, hogy Te véleményeket, tanácsokat kérsz. Nekem csak ettől az Intel dologtól van herótom: mivel olcsóbb az AMD, ezért a kereskedők túlnyomó része azt mondja, hogy megbízhatatlan, melegszik, lassú, stb. Egyszerűen arról van szó, hogy olcsóbb és kisebb az árrés, ezért favorizálják az Intelt. Ebben a márkában szerintem a Centrinos technológia, amely pillanatnyilag jobb az AMD-nél, de piszok drága...
-
törölt tag
Ja, szerintem is vegyen vegyen celeroncsot vagy a méregdrága ''igazi''P4-et! Igaz, hogy sokkal olcsóbban kaphat mobil procis amd-t , kisebb hőtermeléssel, legalább ugyanakkora (celeroncsothoz meg ne is hasonlítsuk) valós teljesítménnyel, de vegyen! Én ziher, hogy nem vennék! Nem azért olyan drága, mert olyan jó, hanem mert meg kell fizetni a nevet meg a marketinget!
Na cső! -
Reddly
csendes tag
Szerintem olyan gépet vegyél amiben Intel Pentium 4 van.
Alkalmazásokban szerintem minden téren jobb!
Bár lehet hogy csak az Intel irániti elfogultság beszél belöllem.
Vinyó részröl szerintem neked elég lenne 20-as v. 40-es.
Videokártya , ''ne vegyél olyat amit késöbb megbánsz! '', szoval ha drága akkor várj de a jobbat vedd meg! -
karib
addikt
Ha a 3,9 kg súly nem zavar, akkor itt beszéltünk egy egész jó gépről mobil AMD procival és R9k-val:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=43068&arc=f[/L]
Kapható Gericomként is és ECS-ként is, ez utóbbi mellett szól, hogy 2 év garanciával adják, és nekem a fekete pofája jobban tetszik. -
modd3r
őstag
Még1x:
[L]http://www.notebook.hu/hu/nb_search/?max_price=300000&min_price=160000&brand=&disp_size=&disp_res=&graphics_card=&battery_type=&ram_type=&ram_size=&hdd_size=&optical_drive=¬ebook_state=¬ebook_available=&os=&cpu=&cpu_freq=&weight=&fname=notebook_search&fwizs_notebook_search=1&PHPSESSID=ace9a64ced644df78794a7ad9ad57acf[/L] -
modd3r
őstag
Íme:
http://www.notebook.hu/hu/nb_search/?max_price=300000&min_price=160000&brand=&disp_size=&disp_res=&graphics_card=&battery_type=&ram_type=&ram_size=&hdd_size=&optical_drive=¬ebook_state=¬ebook_available=&os=&cpu=&cpu_freq=&weight=&fname=notebook_search&fwizs_notebook_search=1&PHPSESSID=ace9a64ced644df78794a7ad9ad57acf
Ajánlom figyelmedbe a ''CLEVO D400V (ATi Radeon 9600)''-t CD íróval, Radeon 9600Pro-val, 255e+Áfa... -
Bandit21
addikt
Az nem gáz, mert azzal kezdtem h nem értek hozzá...
A ''játék'' része a dolognak kimerül kb Q3 UT2003 és NFSHP2-vel (ez max 3 GB) Ami a meló része, ahhoz infónak elég annyi h a munkahelyi gépe Éccsapámnak 2Gb-os és félig üres... Szóval nagy vinyó nem kell.
Édesanyám gépe egy AMD 2000+ meg egy ATI Radeon IGP 320-van benne közepes beállításokkal elmegy rajta az UT meg az NFS-is játszható (30-40FPS) értékeken. Szóval vmi hasonló elég lenne. Lehet h én írtam rosszul, szóval nem folyamatos játékra kell, hanem csak arra h 2 hetente csinálhassak 1 kisebb lanparty-t. A CDRW/DVD komó tényleg csak pár ezerrel drágább a síma DVD-nél szóval ez mehet, de az ár sztem erősen határt szab a kijelzőnek is. Szóval ajánlat? -
modd3r
őstag
Na kérem szépen...
Amikre szerintem figyelj oda: Mobility 7500 felejtsd el, ha nomrálisan játszani akarsz,legalább 9600, mivel a mobil megjelenítők nem érik el az ugyanolyan csippel szerelt ''normál'' kártyák teljesítményét.
Itt a PH-n volt/van egy topic, ahol ezt bővebben kifejtik, csak ott 9600Pro-val kapcsolatban.
20 giga nekem kevésnek tűnik, főleg ha azon apu dolgozni, te meg játszani fogsz.
Ha nem szempont a súly/méret, akkor minél nagyobb képátlójú TFT-vel szereltet ajánlok.
Szerintem érdemes DVD/RW kombót beletenni, mert az ára nem vészes.
Szépen megcáfoltam mindent, amit leírtál... :) -
Bandit21
addikt
Hali mindenkinek!
Édesapámnak lehetősége van a fent említett összegből notebook-ot venni. Annyira nem értek a dologhoz, mmint h ilyen esetben ''sem ajánlott''-e a Celeron hogy áll az AMD Intel választás kérdése.
Lényegében irodai munkára kell, meg legyen benne DVD, illetve elfogadható 3D-s teljesítménye legyen. Ha itthonlesz a gép akkor hálón játszhassak vele, a másik 2 asztali géppel meg a másik notebook-al minél több cimborámmal. Valami mobil Radeon 7500/9000-re vagy IGP-re gondolok. A vinyó lehet 20GB-os is mert excelen vördön kívül más nem lesz rajta. Kijelzőnek elég a 14'-es. Ramból nem tudom mennyi ''nem árt''
Előre is köszi az ajánlatokat. Lehet link is 1-2 céghez.
CSAK KÖZBESZERZÉSBEN VEHETI AKINEK VAN HASZNÁLT NE FÁRADJON BEÍRNI MERT NEM VEHETJÜK MEG!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest