Keresés

Aktív témák

• lacibacsi

addikt

Nekem két kérdésem lenne:

1. Egy néhány héttel ezelőtti frissítés óta nem nyílnak meg az oldalakon lévő java alkalmazások. Ilyenekre gondolok, mint: javascript-tel megnyíló ablakok (képek, fórum-bejelentkező-ablakok), vagy olyan java alkalmazások, mint például a kislánykám nevelt tevéjének a ''játszó ablaka'' a www.teveclub.hu oldalon.

Próbáltam sokminden beállítási variációt, de nem jutottam semmire. A Internet Explorer-em biztonsága teljesen minimálisra van véve, az XP tűzfala ki van kapcsolva, csak a Norton IS 2005 fut. De ezeket az alkalmazásokat csak akkor tudom használni, ha a NIS-t letiltom teljesen (akkor meg aztán özönlenek befelé a kéretlen dolgok)...

Biztos vagyok benne, hogy van valami egyszerű trükkje a dolognak, de sajnos (bár dobozos verzióm van) magyar nyelvű leírásom nincs. Szóval: mit kellene másképp állítanom, hogy rendben legyenek ezek?

2. Másik kérdésem az: miként tudom beállítani azt, hogy a Symantec által károsnak ítélt oldalakat meg tudjam nyitni a NIS letiltása nélkül?

Például ha a www.astalavista.box.sk oldalt szeretném megtekinteni, akkor kiírja, hogy ez az oldal a ''crime'' (?) kategóriába esik a Symantecnél és nem is tudom így elérni. Próbáltam beírni az oldal címét a kivételek közé, de vagy nem jó helyre írtam, vagy hiába írtam be, de akkor sem megy. (Az astalavista csak egy példa, van még néhány, ami ugyanígy nem megy)

Várom válaszaitokat.

Köszöm szépen.

• lacibacsi

addikt

válasz Pete.P #30 üzenetére

Ha kitörölted az adatot és alomtárad is kiürítetted, akkor el kell tűnni véglegesen.

Ha nem tűnik el, annak azaz oka, hogy Pro verziód van és van benne ''norton protected recycle bin'', amit a lomtárra jobb-klikkelve tudsz megnyitni és üríteni.

Ha nem Pro verziód van és mégsem tűnik el az adat, akkor az én tudományom itt véget ért...

Aktív témák