- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
looszg
csendes tag
Köszi. Megpróbálom.
Az utóbbi két mentésemet már dvd-re csináltam, de ez még egy régi. Akkor még nem volt DVD íróm.
lg. -
looszg
csendes tag
Sziasztok.
Van egy problémám. Nézegettem a fórumot, de nem találtam rá megoldást.
Szóval: Norton ghost 2003.
Szeretném visszatölteni az operációs rendszert.
Rendszerpartíció 5GB. Rajta van a windóz, és szeretném felülírni ezt a D partíción levő Norton ghost imageval.
Ghostban elindítom a Restore részt. Szépen beállítok mindent, majd az indítás után rögtön kiírja, hogy nem tudja végrehajtani, mert túl fragmentált a lemez.
Ezután mindkét partíciót defragmentáltam a windows saját lemeztöredezettség mentesítőjével, de a probléma így is fennáll.
(Mindkét partíción több mint 20% szabad hely van)
Mi lehet a baj?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest