- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Épp most néztem meg.
Dicséretes, hogy egyfajta csavart használtak, ez mindenképp jópont.
Megőrülök a különböző hosszú, menetemelkedésű, fejű, és típusú csavaroktól. Jó, én fénymásolót, szkennert, nyomtatót szerelek, de roppant idegesítő, hogy akár a burkolati elemek esetében is más-más csavar tart egy-egy elemet...
Láttam a videó alatti hozzászólásoknál, ami bennem is felmerült, az a garancia.
Teszem azt betötörd a kijelződ, még a gariidőn belül.
Szétszedéskor letörlöd, elkened a hővezető pasztát, mert belenyúlsz, a kitben nincs pótpaszta, cseréled a kijelzőt, használod, de a paszta hiányában a készülék túlmelegszik, esetleg sérül az alaplap, beadod a szervizbe, és...
...és látja a szervizes, hogy nincs a két fehér korong a csavarokon, látja, hogy hmm, kicserélte a felhasználó a kijelzőt, de...
Ennek a kérdésköre izgalmas lehet...
Amúgy az fura, hogy a ragasztókat nem tették bele a kitbe. Én azért örülnék - ha tulaj lennék - hogy a felhúzott ragasztó helyett új legyen benne, legyen az az akkut tartó, vagy a beszédhangszórót/mikrofont, bármit, ami korábban be volt ragasztva.
Király lett a videó, a szerszámszett is príma.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest