Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausztg
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával futottam össze ennél a telónál, ami kissé furcsa. Leszinkronizáltam Outlookkal a 900 névjegyem, amit rendben meg is csinált, de amikor be akartam lépni a telefonkönyvbe, akkor kidobta, hogy zárjak be néhány programot, mert megtalt a memória. De nem is futott semmi. Nosza, újraindítás, ami vagy 15 percig tartott. És most sem tudok belépni. A nokia manager meg folyton adatbázishibát ír ki. Az eredeti beállítások visszaállításával már próbálkoztam, de nem mükszik. Újból szinkronizálni szintén nem tudok. Vissza gariba? Szoftverhiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest