- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
joci2000
üzenetére
Nincs is 3330-asom, csak korábban én is olvastam valahol arról, hogy egy 3330-asból meg egy HDR1-ből [link] csináltak egy 5510 sw (asszem még a v 3.51) segítségével, egy 5510 tudású, és 3310 méretű telefont.
De most belegondolva, és visszanézve tényleg 32Mb, és nem 32MB van oda írva pedig mióta is tanulok informatikát, vagy elektronikát!?...
A nyák marása nem nagy munka, elvileg ez a 2. ''szakmám''/hobbim, csak találnák másik kapcsolást, vagy annak a felprogramozott pic-nek a forrását. De asszem ennek a telónak a javításával várok még egy kicsit.
Ahol kérdeztem, ott potom pénzért bevették volna a telefont (2E Ft)... inkább hagytam is őket. Kicsit se volt rossz megérzésem. Majd ha több DCT-4es telefon lesz nálam, talán nekiesek a box építésének, addig nem hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Logitech Combo Touch billenyűzetes tok. iPad Pro 11" 1-2-3-4Gen, iPad Air 4-5Gen, Air 11"M2
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Anker SOLIX C300X - 288Wh - Garancia 2 év - Kiváló állapot
- DJI Osmo Mobile Combo 3 (Bontatlan)
- iVapo Apple iPhone, Apple Watch dokkoló
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest