Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
válasz
joci2000
üzenetére
postától nem tudom miért félnek az emberek, volt eddig kb 20 fuvarom velük, nem volt sose baj. Mostmár (igaz hülye áron) van kartondobozos küldési lehetőség is, meg biztositás...
usb kábelt hozzá bárhol lehet venni, ugyan olyan miniusb kábel mint a kamerák 90%ának a kábele (kivéve samsungoké), info boltban 300-400 ft. Nokia töltö már kb 3210es óta ugyan olyan, szóval az se kell (közbe megnéztem, van egy elfekvőben, még hasznáva se volt, ha kell...). Füles: gyári headsetet már eladtam, de conrad.hu-n lehet venni iylent asszem 900ftért, de ha csak fülest akarsz bekötni akkor veszel egy 2,5-3,5 átalakitót (jack átmérője 2,5ös, igy bekötheted akármelyik fülesed), kb 200ft
. ha kell küldöm vele.
ha érdekel ugy a posta hogy ténylegesen garantálom hogy eljut hozzád, mondjuk adok hozzá egy töltőt, meg egy átalakitót, és postaköltséggel együtt 6e?. szerintem fair ár, ritkaság
. Ha nem vagy békülve postával, akkor megoldhato a pesti átvétel, csak akkor nem ma lesz ott nálad, mert nemtom még mikor megyek pestre megint...
C: végülis csak arra használnám hogy legyen egyáltalán valami eredménye programozásomnak, mert amugy nem szeretek, sőt...programozni, de igy mondjuk lenne értelme...szóval csak arra használnám (ha tényleg nem sok az átjárási probléma), hogy amit programozok kiprobálgassam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Trollok komolyan
- Óra topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kutya topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. ha kell küldöm vele.