Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cherockee

aktív tag

válasz joci2000 #482 üzenetére

postától nem tudom miért félnek az emberek, volt eddig kb 20 fuvarom velük, nem volt sose baj. Mostmár (igaz hülye áron) van kartondobozos küldési lehetőség is, meg biztositás...
    usb kábelt hozzá bárhol lehet venni, ugyan olyan miniusb kábel mint a kamerák 90%ának a kábele (kivéve samsungoké), info boltban 300-400 ft. Nokia töltö már kb 3210es óta ugyan olyan, szóval az se kell (közbe megnéztem, van egy elfekvőben, még hasznáva se volt, ha kell...). Füles: gyári headsetet már eladtam, de conrad.hu-n lehet venni iylent asszem 900ftért, de ha csak fülest akarsz bekötni akkor veszel egy 2,5-3,5 átalakitót (jack átmérője 2,5ös, igy bekötheted akármelyik fülesed), kb 200ft:). ha kell küldöm vele.
    ha érdekel ugy a posta hogy ténylegesen garantálom hogy eljut hozzád, mondjuk adok hozzá egy töltőt, meg egy átalakitót, és postaköltséggel együtt 6e?. szerintem fair ár, ritkaság:). Ha nem vagy békülve postával, akkor megoldhato a pesti átvétel, csak akkor nem ma lesz ott nálad, mert nemtom még mikor megyek pestre megint...

C: végülis csak arra használnám hogy legyen egyáltalán valami eredménye programozásomnak, mert amugy nem szeretek, sőt...programozni, de igy mondjuk lenne értelme...szóval csak arra használnám (ha tényleg nem sok az átjárási probléma), hogy amit programozok kiprobálgassam...

Új hozzászólás Aktív témák