- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
válasz
joci2000
üzenetére
postától nem tudom miért félnek az emberek, volt eddig kb 20 fuvarom velük, nem volt sose baj. Mostmár (igaz hülye áron) van kartondobozos küldési lehetőség is, meg biztositás...
usb kábelt hozzá bárhol lehet venni, ugyan olyan miniusb kábel mint a kamerák 90%ának a kábele (kivéve samsungoké), info boltban 300-400 ft. Nokia töltö már kb 3210es óta ugyan olyan, szóval az se kell (közbe megnéztem, van egy elfekvőben, még hasznáva se volt, ha kell...). Füles: gyári headsetet már eladtam, de conrad.hu-n lehet venni iylent asszem 900ftért, de ha csak fülest akarsz bekötni akkor veszel egy 2,5-3,5 átalakitót (jack átmérője 2,5ös, igy bekötheted akármelyik fülesed), kb 200ft
. ha kell küldöm vele.
ha érdekel ugy a posta hogy ténylegesen garantálom hogy eljut hozzád, mondjuk adok hozzá egy töltőt, meg egy átalakitót, és postaköltséggel együtt 6e?. szerintem fair ár, ritkaság
. Ha nem vagy békülve postával, akkor megoldhato a pesti átvétel, csak akkor nem ma lesz ott nálad, mert nemtom még mikor megyek pestre megint...
C: végülis csak arra használnám hogy legyen egyáltalán valami eredménye programozásomnak, mert amugy nem szeretek, sőt...programozni, de igy mondjuk lenne értelme...szóval csak arra használnám (ha tényleg nem sok az átjárási probléma), hogy amit programozok kiprobálgassam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. ha kell küldöm vele.