Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
válasz
joci2000
üzenetére
postától nem tudom miért félnek az emberek, volt eddig kb 20 fuvarom velük, nem volt sose baj. Mostmár (igaz hülye áron) van kartondobozos küldési lehetőség is, meg biztositás...
usb kábelt hozzá bárhol lehet venni, ugyan olyan miniusb kábel mint a kamerák 90%ának a kábele (kivéve samsungoké), info boltban 300-400 ft. Nokia töltö már kb 3210es óta ugyan olyan, szóval az se kell (közbe megnéztem, van egy elfekvőben, még hasznáva se volt, ha kell...). Füles: gyári headsetet már eladtam, de conrad.hu-n lehet venni iylent asszem 900ftért, de ha csak fülest akarsz bekötni akkor veszel egy 2,5-3,5 átalakitót (jack átmérője 2,5ös, igy bekötheted akármelyik fülesed), kb 200ft
. ha kell küldöm vele.
ha érdekel ugy a posta hogy ténylegesen garantálom hogy eljut hozzád, mondjuk adok hozzá egy töltőt, meg egy átalakitót, és postaköltséggel együtt 6e?. szerintem fair ár, ritkaság
. Ha nem vagy békülve postával, akkor megoldhato a pesti átvétel, csak akkor nem ma lesz ott nálad, mert nemtom még mikor megyek pestre megint...
C: végülis csak arra használnám hogy legyen egyáltalán valami eredménye programozásomnak, mert amugy nem szeretek, sőt...programozni, de igy mondjuk lenne értelme...szóval csak arra használnám (ha tényleg nem sok az átjárási probléma), hogy amit programozok kiprobálgassam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Gamevice Flex - okostelefon játékvezérlő
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. ha kell küldöm vele.