Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dw4k

csendes tag

válasz joci2000 #460 üzenetére

Hello Joci!
    Elgondolkodtam azon amiket cherokee írt. Soxor jutnak eszembe nekem is furcsa dolgok, persze ilyenekre nincs időm. Elvileg lehetetlen összesűríteni az 5510-es nyákját, és azt még beleszerelni egy kisebb telefonba. Alapból 4 rétegű a nyák-ja. :(

Cherokee: Ezt hol láttad, linkeld már be a címet, lécci. Meglesném az oldalt.

Ha megveszed Cherockee-tól az 5510-est akkor majd konzultálunk, vajon el lehetne -e érni
    szoftverből az usb-s memóriaterületet. Kisebb programokat lehetne szoftverből futtatni, vagy egy file-kezelővel elérni az adatokat.
    A gyári szoftban, is meg lehet nézni a memória tartalmát, de az adatokat nem mutatja, csak a zenefile-okat. Ezek .lse kiterjesztésű fileok, de még ismeri a .rel kiterjesztést is.
    De ezek mind Nokia szabványok.

sajnos csak USB 1.1-es interface van rajta. Ez kicsit lassú, de sebaj. :)

Más:______________________
    Nem tudod véletlenül, a 3410-es Java képes telefon? Mert még régen láttam egy forrást,
    ahol 300-400KByte free helyet csináltak java-s programoknak 3410-re.
    Tuti, hogy jól láttam, csak már nem tudom, hogy hol. :(

Egyébként 3330-as engem is érdekelne, mert amit 3 hete kaptam azt visszakérte a srác. :( Könnyen jött - könnyen ment.

A memória bővítéssel kapcsolatban Richey nem írt vissza, hogy sikerült-e neki.

Új hozzászólás Aktív témák