Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
válasz
joci2000
üzenetére
3310-5510 ügyben csak annyit hogy a két mobil alapja (nyák mérete, ház) látomásra ugyan az, csak a kijelző el van forditva, meg egy másik nyákkal bill van rá csatolva...volt olyan mod szintén orosz neten, amikor egy 3310es házába (nem nagy meloval) belekerült egy 5510es. Ezt lehet meg is csinálom...

jack: ezt már néztem, nem egy nagyszám melo, csak nehéz találni egy olyan aljzatot ami passzolna oda. de már onitsway...
memoria: az a gond, hogy szerintem nem kezelné le...kicseréli a szomszéd, az nagy mágus-forrasztó (onszippantóval, tűpákával csodákra képes), csak a szoftver nemtom mennyire kezelné le...amugy honnan lehetne megtudni pontosan milyen ''chip'' kell a helyére?
outlook ügyben mennyire lenne nagy melo beleforditani txt filét és mondjuk minden nap flashelni?
lámpás dolgot nem igazán értem, hogy kéne megkeresni a megfelelő lábat?
invert, led letudva akkor....
no asszem ennyi, majd még gondolkodok rajta....
3410essel ezek közül mi az ami megoldható? java pl megoldaná az msn-t, txt olvasást, mp3 lejátszót átrakni abba szerintem nem megoldhatatlan (csak majdnem lehetetlen)...
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Anker SOLIX C300X - 288Wh - Garancia 2 év - Kiváló állapot
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- iVapo Apple iPhone, Apple Watch dokkoló
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs