Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszabee
aktív tag
Lehet hogy benevezek egy ilyen telóra Most már legalább elérhetö az ára
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Nokia 8910-es telefont használtan, és szalagkábelt kéne benne cserélni. Voltam már 4 Nokia szervizben, de egyiknek sincs alkatrésze, nekem viszont van, de azt nem szerelik be. Tudnátok ajánlani valami jó szervizelési visszhanggal rendelkező GSM boltot? Vagy valakit, aki meg tudná javítani nekem?
Illetve szeretném, ha szoftvert is frissítenének rajta, és a nyitómechanikája sem túl jó, mert egy kicsit balra áll a telefon a "tokjában" és ezért pl csak az egyik gomb megnyomásával is ki lehet nyitni. Illetve még szeretném kicserélni az előlapját, mert a tetején a sarkánál lekopott a festék, és a hátulján a krómozott Nokia logó is szétkopott, ezeket esetleg honnan tudnék szerezni?
A válaszokat előre is köszönöm, remélem lesz még aki tud segíteni. -
Turbo8850b
csendes tag
kérek mindenkit aki szereti ezt a típust: nézze meg: www.nokia8910tom.extra.hu
-
Turbo8850b
csendes tag
jaj mégvalami: Kérem akinek van doboza az adja el nekem tisztességesen megfizetem!!
-
Turbo8850b
csendes tag
Szerintem is csak a feeling számít!
2002 körül néztem ki magamnak egy 8910-et akkor megvalósíthatatlan álom volt 200K-ért,
így hát 6230 után idén tavasszal elkezdtem visszalépegetni a telefonok között, elösször egy nem top-os 8910 19K-ért utánna (már megint csak a megvalósíthatatlan álmok miatt) egy 9210 fullos szinte karcmentes állapotban ugyancsak 19K-ért, na ezután jött az egyik nagy szerelmem: vadonat új Nokia 8850 black limited edition 25K-ért amit szétkellet ,hogy szedjek technikai okok miatt, és ezután már sohasem hallottam rendesen a beszéd hangszórójából a hangot....folytatás következik!!!!!!!!!!
-
Stimpy
senior tag
válasz
Coyote2000 #33 üzenetére
Én megértelek, hidd el.Ha tényleg csak a feeling számít, akkor én kb 300szoros feeling-felhasználó vagyok
-
Stimpy
senior tag
válasz
Coyote2000 #31 üzenetére
Csak a feeling miatt nem szabad telót venni
Én kb 4 éve vettem egy 2110es nokiát hasonló okból....és elkapott a "géplánc".....azóta több száz oldscool mobilt halmoztam fel, és nem tudom megunni
Épp most a héten szereztem be egy 8850et....
-
Coyote2000
őstag
válasz
Turbo8850b #30 üzenetére
látom ma már nyitottál pár topikot
Én már túlvagyok a 8850, 8910i korszakomon, bár ha lennének felesleges ezreseim akkor simán vennék egy 8850-et vagy 8910-est, csak a fíling miatt... A szolgáltatásaik sajnos már annyira elavultak, hogy nem igazán lehet rájuk számítani a hétköznapokban
Az egyetlen, ami megmaradt: mióta ezek a telefonjaim voltak, CSAK és kizárólag fém borítású készüléket veszek...
-
Turbo8850b
csendes tag
na akkor up!
-
válasz
Coyote2000 #28 üzenetére
06 40 505 505 (9-18 ig, munkanapokon) - sz.tem egy telefont megér...
-
Coyote2000
őstag
up
ha valaki tudja a valaszt a #27-re, akkor pliiiiz mondjon vmit -
Coyote2000
őstag
nem tudja valaki veletlenul, hogy melyik a legujabb (legutolso) szoftververzio a telcsire? nekem 2.61 van, pici hibakat tapasztaltam. Ennel ujabb biztosan letezik, vagy nem?
-
Coyote2000
őstag
na szereztem masik 8910i-t, ugyhogy az elobbi ELADO!!!
33K, keresd a topikot vagy johet a mail! -
Coyote2000
őstag
megkaptam 8910i-t, 6230i-t eladom!!!
A dontesem vegleges, az ok: egyszeruen a 8910i feelingje (lasd fenn), legyuri a 6230i kifogastalan szolgaltatasait
Hozza kell tennem, kinottem mar az oplogo/szines hatter/java jatek/poli csengohang - rajongo korombol (ha egyaltalan volt olyan), es nekem csak egy telefon kell jo szervezofunkciokkal, kommunikacios funkciokkal, es WAP-pal.
Az egyetlen problemam hogy a telcsi fekete, de a huvely (also resz) sajnos pezsgoszinu. Ugyan nem ronda, inkabb egyedi, de mindenkepp szeretnem feketere cserelni a huvelyt is, vagy egy teljesen fekete 8910i-re cserelni az egeszet. Ha tudtok ilyenrol, akkor legyszi irjatok mailt!!! -
Balli
őstag
válasz
Coyote2000 #22 üzenetére
Végül melyik tella fog maradni?
-
Coyote2000
őstag
válasz
Szabi2121 #21 üzenetére
itt tenyleg mas a tema, de hasznald a Nokia PC Suite lejatszojat 3gp videok lejatszasahoz. en is azt hasznalom
Jegkoko: amikor azt a hsz-t irtam, meg nem volt a kezemben a telefon, tehat en is tudtam elore...
Sosem veszek ugy telefont, hogy ne neznem meg a specifikaciokat es ne kerdeznek velemenyeket. -
Szabi2121
tag
Hali. tudom itt más atéma, de senki nem tudott nekem idáig válaszolni arra, hogy mivel tudnám számítógépen megnézni a felvett videot? /NOKIA/
-
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #17 üzenetére
Nem lett megmondva neked, az hogy a kijelzője ugy ahogy van gagyi?Mert én szerintem mondtam neked, hogy a 8910i kijelzője kb a 3510i szintjén van , amit szerintem elég siralmas
-
Szaby20
csendes tag
Üdv mindenkinek!!
Egy olyan kérdésem lenne a telóval kapcsolatban, hogy ha az átvezető szalagnál 2 szál meg van szakadva, van e rá esély, hogy ezt házilag megcsináljam? Esetleg az áthidalásos módszerrel? -
Coyote2000
őstag
Ugy nez ki, sikerult beszereznem egyet, szombaton veszem at.
Nagyon fajo pont szamomra, hogy hianyzik belole az automatikusan ismetelt ebresztes, a Kedvencek menu, es raadasul a kijelzo is gagyi.
Egy hetet probalgatom, es lesz egy elado 8910i-m vagy 6230i-m. Olcson.
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #14 üzenetére
A mulltkor itt láttam a Ph ne valaki árulta ezt a telefont valami 30 ezer körül.De ha jobb telefont akarsz , akkor mondj le a 8910i ről, merta kijelzője nem ér semmit, ugyan az a szar kijelző van benne mint a 3510i ben
-
Itt [link] már nézted? -
Jégkokó
veterán
válasz
Coyote2000 #12 üzenetére
Miért lenne lehetetlen beszerezned egy 8910i t?Mert már láttam nem is egy Gsm üzletben, meg itt a ph n is hirdetett valaki egy ilyen tellát
-
Coyote2000
őstag
na igen, nekem az lenne az álomtelefon! 6230i-t nagyon szeretem a tudásáért, de ha 8910i külsővel lenne megáldva, az maga lenne a tökély! Sőt, azt se bánnám, ha egy pár millivel nagyobb lenne, és jól kezelhető gombokat kapna, nem olyan kis ''diszitő sorokat'' mint amit a 8910i-re kiosztottak...
-
engusz
veterán
válasz
Coyote2000 #8 üzenetére
Ahogy annó szemeztem a 8910(i)-vel, úgy most a 8800-val. De addig valóban nagyon sok az ára, amíg éppen futó szériáról van szó. Talán túl sok is, még akkor is, ha exkluzív szériáról van szó. Ami egy álom lenne, az egy 8910 külső, 6230i belsővel és kijelzővel. De ez meg márjanem 8800...
-
Digital
addikt
válasz
Coyote2000 #8 üzenetére
Nekem is tetszik nagyon a 8910i
Szvsz nyogodtam vegyél egyet,de vásárlás elött nézd át jól a flippet! Amúgy teljesen egyetértek veled!
-
hmhm
aktív tag
válasz
Coyote2000 #1 üzenetére
Ha megengeded hogy kiegészítsem a hátrányokat:
- ugye flipes megoldásos, és egy szalagkábellel át van vezetve a mikrofon + a flip vezérlés...hát épp ez az ami nem túl hosszúéletű dolog, sajnos a sok nyitogatástól a sín amin megy a flip megkopig hamar, és idővel ''kiesik'' a helyéről...jó esetben csak szerkezet csere ami pár eft, rosszabb esetben viszi magával a szalagkábelt amit ha összeszámolok 10k körül jön ki a szervizelés..
Egyébként nagyon korrekt telefon, nekem csak 8910 volt de azt is nagyon szerettem! -
Coyote2000
őstag
-
Jégkokó
veterán
Szerintem sincsen már valami túl nagy jövője ennek a telefonnak, mert a nokia nemrég jött ki egy hasonlóan titánium boritású telefonnal.Igaz, hogy még kicsit sokba kerül, de mindeképpen jobb ennél
-
Happy Jr.
tag
válasz
Coyote2000 #1 üzenetére
Én is akartam egy ilyet,de letettem róla.
Szerintem már nem sokáig tartanak.. -
válasz
Coyote2000 #1 üzenetére
Nem venném meg, mert az csak egy dolog, h. a 3510i kijelzője van benne, de szvsz. kezelhetetlen (de legalábbis nehezen kezelhető) a vékony gombjaival, meg a flipjével...
Egyedül a titán borítás miatt venném meg, de csak akkor, ha vagizni szeretnék...
Legjob tudásom szerint a mobiltárcán kívül minden általad felsorolt funkció benne van.
Keress rá a mobilarena.hu-n, a régi oldalon Bog tesztelte a telcsit, hátha felkerült az újra is!!! -
Pompi
nagyúr
válasz
Coyote2000 #1 üzenetére
-
Coyote2000
őstag
Sziasztok!
Egyre erősebb vágyat érzek egy 8910i iránt, és nem tudom eldönteni, hogy azonnal elhessegessem magamtól a gondolatot, vagy vágjak bele, és vegyek egyet potom 30K-ért...
Az előnyei:
+ gyönyörü és elegáns, és ha a 8850esem használatát nagyon tudom élvezni, akkor milyen érzés lehet ez...
+ azt hiszem (ismét a 8850esemhez hasonlitva) ez is időtálló, kortalan telefon...
Hátrányok:
- azért az a harmincvalahányezer kicsit sok egy olyan telcsiért, amit már nem is gyártanak,
- gagyi kijelző (3510i-vel vetekszik)
- low-end multimédia funkciók
A problémám, hogy az elsődleges telefonom egy 6230i, aminek a szervezőfunkcióit (Havi és heti nézetes naptár, emlékeztetők, tárgyalás, ismétlődő ébresztés, Mobiltárca, stb.) maximálisan kihasználom. Aki tudja, legyenszives boncolgassa nekem a témát, hogy a 8910i mennyire van ellátva ilyen funkciókkal.
És mindenféle véleményt várok, mert a neten talált tesztek és leirások nagyon felszinesek...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest