Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
na igen, ez megerne egy kulon totyikot!
Nezzuk a tenyeket:
Nikon Coolpix 2200 - 2.2 mpixel, rengeteg funkcio, 3x optikai zoom (mivel a digitalis semmit sem er), minosegi Nikkor zoom es lencse. Amator fotozasra, elmenyek megorokitesere kivalo. 2004-ben volt 30K.
Sony Network Walkman: 512 MB, ATRAC/MP3 lejatszo kivalo szoftverrel, 40 ora uzemido, 16Hz-25kHz atvitel, ami valoban elvezheto a gyari fulessel is. Pendrivekent is hasznalhato telepites nelkul. 2005-ben volt 25K.
Nokia 8910i: teljesen alaptelefon, asszem nem kell bemutatni: series 30-as, titanium burkolat, kicsi, es elegans. MMS-t kezel, WAP van rajta, infra es bluetooth. Diszdobozban (limited edition) rengeteg tartozekkal: 2005-ben 40K.
Ez osszesen 95K, amiert kivalo mobilt lehet kapni: de ez a mobil nem tudja az optikai zoomot, PC-n szinte elvezhetetlen kepet csinal (kiveve az autofokuszosok), az mp3 lejatszo szopja az akkut (ami nem is szokta tovabb birni par oranal folyamatos zenehallgatas eseten), az mp3 lejatszas kristalytiszta de nem eleg mely ill magas a hangzas, megfelelo programok telepitese nelkul nem tud kommunikalni a geppel, es mindezek fejeben hatalmas, es serulekeny. Most gondolok itt egy uj Symbianos Nokiara, peldaul...
Teny, hogy a mobil elonye viszont, hogy folyamatosan nalad van a fenykepezo, az mp3 lejatszo, nem kell semmit kulon cipelni. Sovany vigasz - az a tapasztalatom, hogy miutan megkaptam a telefont, 1 honapig egyfolytaban fenykepeztem meg nyomkodtam, utana meguntam, es ha kethavonta egy kepet csinaltam, akkor meg sokat is mondok....
Azt meg mindenkepp emlitsuk meg, hogy az mp3 lejatszo meg a fenykepezogep is veszit az ertekebol, de nem annyit, mint egy mobil. A mobilok ara folyamatosan zuhan. Ami most 100, az 2007-ben mar 65 lesz, es igy tovabb...
Osszegzes: szerintem az integracio tok szopas.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- Tesla topik
- Cudy routerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest