Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
4dim
csendes tag
6233 telom kijelzoje nem vilàgit, de a nyomogomb vilàgitàs müködik
érintkezési hiba lehet?
kijelzo cserét a szerviz tul dràgàn ad ha ad még egyàltalàn....
vennék hibas 6233ast kijelzo cserére
bàr a csavarjaihoz nagyon spéci csavarhuzo is kellene
nem tudtam meglazitani
szervizben beszereltetném a jo kijelzöt
sötét képernyövel is hasznàlhato, de nagyon ügyes-bajos
-
ZseeZsay
csendes tag
Nem megoldás, csak infó. Egy primkó 500 ftos Nokiáról átmentem egy Nokia XpressMusicra. Ugyanolyan a töltőjük. Mivel az Xpress aksija elég gyengécske volt, 1-2 nap, a primkó Nokiának meg szuper volt az aksija, és méretre stimmelnek, kicseréltem őket. Frankón működött is, csakhogy erre az aksira az Xpress ezt írja ki, hogy "Nem támogatott töltő". (Ha visszacserélem, akkor nem írja ki, tölt rendesen.) Viszont a primkó Nokia mind a kettő aksit szépen zokszó nélkül tölti...
-
rrobi
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat! Nekem is az eredeti a púpos, de megőrjít, h akkor kapcsol ki, amikor a legjobban kellene!
Leghosszabban azt hiszem 3-4órát volt töltőn, de nem történt semmi... Sajnos ez akkor kukás... 
-
-
rrobi
senior tag
Sziasztok,
szeretett 6233 telefonom akkuja már messze nem a régi, „kissé” púpos is. Kaptam egy használt, de újszerű akksit, amit mikor először beraktam semmi nem történt. Feltettem töltőre, így sem, de gondoltam várok egy kicsit, hisz volt már ilyen a régivel is, h kis idő kellett a töltés elindulásához. De várhattam, nem vette a töltést az akku, nem lehetett bekapcsolni se míg ez az akksi volt benne, majd mikor visszatettem a régi akksit, bekapcsoltam láttam, h az időt, dátumot is elfelejtette. Ha rámérek 0,49V van az „új” akkuban. Mi lehet a baja?
Köszi!
Robi -
-
Fancy-boy
addikt
Gondolom sokan átpártoltak innen a Samsung S5610-re. A Nokia is kiadhatna valami hasonlót.
Én viszont hihetetlen módon rátaláltam egy ÚJ Nokia 6233-ra, amit nem hagyhattam ki.
Szép fekete, fóliás elöl-hátul. Bontatlan tartozékokkal...
Érdekesség, hogy 2008-ban a BMW-hez gyártotta a Nokia, mint autótelefon, de végül nem építették be, és azóta várta, hogy használja valaki.
Más a doboza is, mint az akkoriban forgalomba került "sima" készülékeké.
Rögtön átírtam a product code-ot, hogy legyen benne magyar nyelv.Majd teszek fel képeket!

A 6230i-t meg másodtelefonnak továbbra is használom.
-
Caldera
senior tag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Nem, mert nem tudom hol juthatok hozzá
Ha meglenne megpróbálnám feltenni.
Először arra gondoltam, hogy az 5.10-ről készített biztonsági mentés írta felül visszarakás után, de később láttam, hogy az az alkalmazásokat nem tartalmazza. Bár a PC Suite mentésében úgy szerepel az opció, hogy telefonon lévő alkalmazások mentése, de azok csak a gyári háttérképek, szoftver nem. -
Petyyyyy
addikt
Caldera & S_alexa: Nálam mindkét verzió 5.10 és 5.60 is hibátlanul működött/működik. Az általatok említettek egyike sem jelentkezett. Caldera a frissítést javaslom.
-
S_alexa
csendes tag
Sziasztok!
Frissítve lett a 6233-som szoftvere 5.60-as verzióra.
Azóta ha netalán kikapcsolásra kerül sor, bekapcsolás után mindig alapállapotba kerül rengeteg minden. Többek között a kedvencek menü elemei, a hangok, a főmenü rendezése, stb.
Kicsit unalmas minden bekapcsolás után állítgatni a dolgokat.Tudtok esetleg valami trükköt, hogy vissza tudjam állítani az régi, jól működő állapotába?
Köszi
Alex
-
Caldera
senior tag
Azt vettem észre, hogy a zenék, hangok lejátszásnál nem megy az idő végig 00:00 áll a kijelző, mi lehet a baj? 5.10 SW van rajta.
-
all6atos
tag
Sziasztok!
Melyik/Milyen utángyártott akksit érdemes venni?
Üdv,
Feri -
McLaca
őstag
Van névjegy és SMS kezelője is a suite-nak, mindkettőben ki tudod exportálni (összes kijelölése után) az üzeneteket, számokat, és excelben is lehet velük szórakozni, de maga a suite támogatja azt, amit akarsz, telefonról is meg tudod nyitni a névjegyeket, sms-eket, de ki is tudod őket egyesével is másolni sms, meg névjegyzékfájlba és maga a suite nyitja meg őket.
Üdv!
-
rrobi
senior tag
PC Suite-ot telepítettem, „biztonsági mentés” opcióval BT-n kresztül lementettem. Az eredmény egy .nbu fájl lett. Azonban nem tudom megnyitni, olvasni ezt a fájlt. Nekem olyan megoldás kellene, amivel PC-n tudom a telefonszámokat, sms-eket olvasni, nyomtatni, ha kell. Hogyan tudom ezt megoldani? Köszönöm!

-
McLaca
őstag
BT-n is megoldható. Ha jót akarsz magadnak, akkor PC Suite. Legalábbis nekem a Nokia (leánykori nevén OVI) Suite-tal nem voltak jó tapasztalataim. Meg mondjuk az újabb PC Suite-okkal sem, pl. egy flashelés után a legújabb PC Suite nem tudta az SMS-eket visszaállítani a telóra, és a suite által telepített cable driverrel nem tudott local módba visszaállni a teló (nem 6233-ról, hanem 5800-ról van szó).
De a régit ugye nem nagyon lehet letölteni, még valami temp mappában megtaláltam a gépemen, csak önállóan nem települ, viszont egy angol telepítős verziót találtam a neten, úgyhogy csak úgy tudom felrakni, hogy leszedek mindent, ami nokia, felteszem az angolt, ez felteszi a jó cable drivert, utána leszedem csak a suite-ot, és a temp mappából kiszedett magyar telepítő így már felmegy...
De ha nem biztonsági másolatot csinálsz, hanem kiexportálod csv fájlba a névjegyzéket és az SMS-eket, akkor elvileg jó bármelyik verzió is, meg 6233-mal lehet, hogy a legújabb is jó, meg a Nokia (ovi) Suite is, csak én flashelni is szoktam és a Nokia (ovi) suite ahhoz nem a legjobb.Üdv!
-
rrobi
senior tag
Sziasztok,
Nem vagyok gyakorlott mobil guru, ezért szeretnék kérdezni. Adott egy ilyen telefon, amiről le kell menteni, archiválni mindent. SMS-t (ez nagyon fontos), bejegyzést, telefonkönyvet, stb. Lehet ezt? Mire lesz szükségem? Hogyan kezdjek hozzá?
Köszönöm!
-
fúggö
tag
Boldog új évet minden fórumtagnak.
-
fúggö
tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórumozónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Leghosszabban azt hiszem 3-4órát volt töltőn, de nem történt semmi... Sajnos ez akkor kukás...

Más a doboza is, mint az akkoriban forgalomba került "sima" készülékeké.
Ha meglenne megpróbálnám feltenni.