Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Nekem inkább azt mondd meg, hogy lehet a T-től lekérni. Mármint szerviz-üzenetben. Mert kézzel próbáltam beállítani, de esélytelen. Anno rengeteget szívtam ennél a telónál az MMS és net beállításokkal, eszméletlenül el van benne bonyolítva. Már nem ezt használom elsődlegesen, de most mégis kéne rá a net és mms egy gondolat erejéig.
Üdv!
-
McLaca
őstag
Ha használod, akkor mégis mit vársz?

Folyamatos beszélgetés mellett 5-6 órát bírna. Ha naponta beszélsz másfél órát, az 3 nap alatt 4,5, plusz a készenléti idő, plusz néhány SMS... teljesen rendben van ez, régen nem használták ennyire intenzíven a népek a telefonjukat.
Az okostelók (én arra váltottam a 6233-ról) pedig annyi mindenre használhatók, hogy muszáj nyomkodnod
, így le is merül hamar (nekem 2-4 napot bír a simbyanos, de 4-et csak akkor, ha hozzá se nyúlok napokig, szó szerint!).Üdv!
-
-
-
fúggö
tag
Szia,ha telefonálásra és 1-2sms akkor kb egy hét,ha rádió,zene hallgatás,fényképezés akkor 3nap max,persze a mennyiség erősen befolyásoló tény.Én a régi Nokia töltött használom,és soha nem merítem le teljesen.A töltést este ráteszem reggelig,még az eredeti aksi van (másfél éves a teló).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Robot fűnyírók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az S40 op. rendszer viszont a mhtml nem nyitja meg, ismeretlen fájl típust ír ki. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)