- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Aktív témák
-
LML
tag
ELKELT A TELEFON, egy srácnak jó volt cuccok nélkül is 40ért
ZÁRHATÓ Köszi. -
LML
tag
Egyenlőre csak a töltő+telcsi van, ha megjönne a többi cucc, írok majd.
40k ért vihető a tel+tölt, ha valaki halaszthatatlan vágyat érez.. -
LML
tag
Na, LuckyL? Érdekel a dolog még?
-
LML
tag
válasz
ugrikmilan #52 üzenetére
Már a multkorában is megmondtam, hogy Kecskemét tőlem nagyon távol van, és időm sincsen a dologra. Ha 50et adnál a telcsiért, akkor sem tudnám levinni
-
LML
tag
válasz
ugrikmilan #50 üzenetére
Annál perpillanat sokkal jobb a 6310+25kp, mivel ígyis kellene vennem telefont, és így megspórolnám a keresgélést.
Ráadásul 40kp-s ajánlat érkezett már mailben -
LML
tag
válasz
ugrikmilan #47 üzenetére
SX1 el az a probléma, hogy utánna azt is el kellene sajnos adnom, mert legalább 20k ra szükségem lenne
Club: Köszi. -
LML
tag
A cuccok perpill nincsenek nálam, de csütörtökön nálam lesznek.
3 nap gart tudok adni, de mondvacsinált indokkal nem fogom visszavenni természetesen
Letesztelheted, megnézheted nyugodtan amit szeretnél, így kizárt a konfliktus.
Én már majd 1 hete használom, tetszik, nagyon jó teló de sajnos kell a pénz
Azt tudom mondani, hogy csütörtökön talizunk, és megnézzük egymás telcsijeit.
Ha addig érkezik ennél jobb ajánlat(erre kevés az esély), akkor még egyezkedünk, de pillanatnyilag Te vagy a nyerő.
Többieknek: A nyerő ajánlat eddig 6310+25k, ennél csak jóval jobb ajánlat lehet a nyerő. (legalább 43-44k vagy ezzel egyenértékű csere). -
LML
tag
Előre szólok, nem akarok senkit megsérteni az árakkal, nekem ennyit érnének a telók:
K700i: Fóliást láttam stereo fülhallgatóval, függetlenül mindennel cuccal 35ért.
Gondolom a Tiéd nem fóliás, és használt. 12-t kéne rádobni, de gondolom ez nem felel meg.
7650et 16-17 körül tudom beszámolni, sajnos egy kicsit nagy számomra(méretre).
T630: Ez tetszene leginkább, a telónak van baja, vagy a töltő nem ok?
24-25 körül láttam használtan garral, ebből levonjuk a töltő gebaszt, akkor marad 20, ha külsőleg nincs össze vissza karcolva
Mivel már bizniszeltünk, ezért 40ről induljunk40-20= 20k amit rá kellene dobni, ha megfelel....
-
LML
tag
válasz
ugrikmilan #16 üzenetére
Ha szerdáig nem jön jobb csereajánlat, akkor igen.
-
LML
tag
E700 garis?
Ha nem, akkor nem nagyon érdekelne mert 3 tipushibájáról is tudok, és egyikse 1-2e ftos tétel.
E700ra kaptam egy ajánlatot, még 4 hó Tmobile garos teló aránylag jó állapotban +20k, bár ez egy jóbarátomtól van, tehát nem teljesen objektív, de valami hasonlóban gondolkodnék.
Ha mindenáron ez a vágyad, biztosan meg tudunk egyezni... -
LML
tag
Na, senkinek?
-
LML
tag
A cuccokra csak igéretet kaptam, tehát az életem nem tenném rá, hogy meglesznek. Mondjuk nem a dobozzal megy a teló, a cdt meg megoldjuk. Ami problémás az a headset, de azt is meg lehet úszni 2-3kból. (ha viszed a telót, beszerzem Neked).
Vasárnap este utazom le újra, találkozzunk hétfő este valamikor, és megnézed a telót aztán majd kitalálunk valami kompromisszumos megoldást a dologra.
Majd vasárnap hívj fel légyszi, és akkor pontosítunk.
Üdv.
Teló Clubnak félretéve, hétfőn írok majd újra, hogy mi lett a megegyezés tárgya. -
LML
tag
Hátul, ahol a hátlap kiakasztó gombja van, ott van 2db nagyobb karc a gombon (gondolom nem jött le neki, és valami fémtárggyal nyomhatta be a gombot.
Az elején a nokia felirat kopott egy hangyányit, és a tetején a hátlapon van 2db 1mm es mélyebb karcolás.
Sima általános használatból eredő dolgok, nem ütve vágva volt a telcsi. -
LML
tag
A telefon fél éves, hibátlan, gyári 32Mbos memkártya van benne.
Megkapta a legujabb softot, ki lett szedve belőle a tmobile menü, és függetlenítve lett. (gondolom a gar emiatt ugrott).
Pár apró karc van rajta, ettől eltekintve makulátlan.
Egy ismerősömé a telefon, vett egy Nokia 9500át, és ez feleslegessé vált neki.
Egyenlőre csak a telefon+töltő van nálam, de igéretet kaptam a további tartozékok eljuttatására is. (ez kb 2hét, mivel a tulaj külföldön dolgozik)
Ára: Csak teló+töltő: 41k, de ha cuccokkal kell akkor 2 hét múlva 2k ért odaadom a cuccait (doboz, cd, talán headset).
A telcsit vasárnap du-este lehet átvenni, mert addig és utánna is vidéken leszek.
Egyéb olcsóbb mobil beszámítható, de a piaci ár alatt.
(nem számítok be pl T610et 18 ért, csak 11-12ért és így tovább.)
Ha valakit komolyan érdekel, hívjon fel, mert nem leszek gépközelben!
Számom: 30/3674989.
Köszi előre is.
Ps: Valaki tegye meg, hogy napi 1-2 upot elnyomat ide vasárnapig. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest