Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- iPhone topik
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmichel
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ebbe kategóriába tartozik a kérdésem, de nem találtam vezetékes telefonról fórumot, vagy elnéztem a felsorolást.
Csaknem 20 éve használom a ConCorde 6025CID típusú készülékét, ami most „megadta magát”. Pontosabban az LCD kijelző elfáradt. Így számos szolgáltatást, már nem lehet rajta használni, és beprogramozni. Mint tudjuk alkatrész ehhez a készülékhez már nincs, a márkaszerviz is megszűnt, mert a márka kivonult, talán már meg is szűnt.
Használtat is vennék, de a piacon (pl. Jófogás) csak nem teljesen megbízható eladókat találtam, vagy túl használt készülékeket.
Kérdésem:
Tudtok olyan új, vezetékes (nem dect!) asztali készüléket ajánlani, amely kb. azt tudja, amit ez a ConCorde tud? Többek között: hívószámkijelzés; kivilágított LCD monitor ki és bejövő hívás alatt; folyamatos villogó jelzés a bejövő hívásokról mindaddig, amíg meg nem nézzük ezeket a hívásokat, amelyeket nem vettünk föl; esetleg "Handsfree" funkció (azaz kihangosítás, és a kézibeszélő felemelése nélkül hívás kezdeményezése, és fogadása; telefonszám memória (ez utóbbi nem alapvetően fontos)
Köszönöm az ötleteiteket, a javaslatokat.
Michele
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest