Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bmichel

csendes tag

Sziasztok!
    Tudom, hogy nem ebbe kategóriába tartozik a kérdésem, de nem találtam vezetékes telefonról fórumot, vagy elnéztem a felsorolást.
    Csaknem 20 éve használom a ConCorde 6025CID típusú készülékét, ami most „megadta magát”. Pontosabban az LCD kijelző elfáradt. Így számos szolgáltatást, már nem lehet rajta használni, és beprogramozni. Mint tudjuk alkatrész ehhez a készülékhez már nincs, a márkaszerviz is megszűnt, mert a márka kivonult, talán már meg is szűnt.
    Használtat is vennék, de a piacon (pl. Jófogás) csak nem teljesen megbízható eladókat találtam, vagy túl használt készülékeket.
    Kérdésem:
    Tudtok olyan új, vezetékes (nem dect!) asztali készüléket ajánlani, amely kb. azt tudja, amit ez a ConCorde tud? Többek között: hívószámkijelzés; kivilágított LCD monitor ki és bejövő hívás alatt; folyamatos villogó jelzés a bejövő hívásokról mindaddig, amíg meg nem nézzük ezeket a hívásokat, amelyeket nem vettünk föl; esetleg "Handsfree" funkció (azaz kihangosítás, és a kézibeszélő felemelése nélkül hívás kezdeményezése, és fogadása; telefonszám memória (ez utóbbi nem alapvetően fontos)
    Köszönöm az ötleteiteket, a javaslatokat.
    Michele

Új hozzászólás Aktív témák