- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hát tudod... Egészen sajátságosan szemléled a világot, az fix...
Te nem általánosítasz, inkább belemagyarázol - ahogyan most is próbálod megmagyarázni, hogy én általánosítok - szerintem vagy nézz utána a szó jelentésének, vagy olvasd el többször is amiket írnak neked, mert hajlamos vagy olyasmit a dolgok mögé látni, aminek köze sincs az adott hozzászóláshoz...
Részemről befejeztem a dolgot - többen kifejtettük, hogy elég egyértelműen mást lehetett kiolvasni a hozzászólásodból, mint amit elmondásod szerint akartál közölni - ezt nem vagy hajlandó elfogadni, hát ez van.
-
Bubu79
addikt
"...az szerintem alap, hogy azért a férfi legyen picit okosabb a nőnél. Legalább valamiben"
Mindenben
, de ez altalaban mindig is teljesul
Ezt írtad te.
Hogy mit gondoltál mögé, az nem jött le abból amit írtál - ha megnézed nem csak nekem.
Wolverine írt egy meglehetősen szarkasztikus ( igen, nála jól érezhetően szarkasztikus ) választ arról, amit leírtál, erre helyeseltem, tekintve, hogy pontosan ugyanazt írta le, ami nekem is beugrott arról, ahogyan nyilatkoztál.
Nem végeztem általánosítást - egyszerűen megjegyeztem, hogy te aztán el vagy látva egoval rendesen, ha ilyeneket megengedsz magadnak...
IQ-t emlegetsz? Vajon miért lehet az, hogy ahol csak felbukkansz, mindenhol magyarázkodnod kell amiatt, amiket leírsz?
Á - értem téged mindenki utál és nem értenek meg, mert kevesek hozzád, a tapasztalatodhoz és a tudáshoz, ami a birtokodban van ( látod, ez ironia volt )
Ja igen - egy IQ fighter vagyok, hogy reagáltam erre a hatalmas horderejű és nem mellémagyarázott hozzászólásodra, ne is törődj azzal, amit itt leírtam...
Igen, mind hülyék vagyunk, te vagy csak egyedül helikopter
-
Wolverine
félisten
A #9745 az én értelmezésemben (és a jelek szerint Bubuéban is) a következőt jelentette: tildy igénye (az szerintem alap, hogy azért a férfi legyen picit okosabb a nőnél... legalább valamiben) után szúrtad, azt, hogy Mindenben
- azaz a pasas mindenben legyen okosabb... Az ez mindig is teljesul egyértelműen azt jelenti, hogy mindig a férfi okosabb a nőnél szerinted.
Akárhogy is nézem, #9757-ben épp csak azt az ominózus első szót és smiley-t hagytad ki a szövegelemzésedből, ami miatt felcsaptak a lángok és ami miatt Bubu beszólt
szerk: az mondjuk elég vicces, hogy Bubunál eljátszod a nemecsek-effektust, tildyt meg nagybetűsíted, pedig kicsivel írja a nickjét
-
Wolverine
félisten
Ha te tényleg minden általad ismert nőnél mindenben okosabb vagy, akkor a) te vagy a fény a sötét éjszakában, aki a megvilágosodásba vezeti az emberiséget; b) a körülötted levő nőnemű egyedek tartoznak a tökhülye kategóriába...
szerk: megvan! Te vagy a rocker arc a Rock of Love realityből
-
Bubu79
addikt
Ember - szoktál Te szöveget értelmezni?
"Mindenben
, de ez altalaban mindig is teljesul" - Ezt te írtad be. Ebből az jön le, hogy Te aztán ottvagy mindenben a szeren és okosabb vagy mindenkinél... Vagy fogalmazz sokkal egyértelműbben, vagy fogadd el, hogy másoknak esetleg nem az jön le, amit közölni akarsz...
-
tildy
nagyúr
tildy nincs senkinek sem a lábán
Ööö, csak a sajátján. Próbálkozik. Megállni
Orbano: az szerintem alap, hogy azért a férfi legyen picit okosabb a nőnél. Legalább valamiben
Valaki minap azt mondta , hogy én túlságosan tökéletest keresek, meg sokat akarok. Hát basszus tényleg ilyen nagy igény lenne az, hogy :
-szeressen
-én is szeressem
-és külsőleg is bejöjjön (és viszont)?
Tényleg ezek akkora iszonyatos nagy igények?Adjam alább????
-
nemma
addikt
Ez hülyeség, ha bír téged, azt látod, érzed, anélkül is, hogy kimondaná, hogy BÍRLAK!!!
Nem? De
A szeretlek szóval pedig óvatosan, tényleg csak akkor érdemes mondani, hogyha már érzed, hogy ő is többet érez, mert vagy kellemetlen helyzetbe hozhatod, vagy el is riaszthatod vele.
Bókolj neki sokat, de amíg nem látod biztosnak a dolgot, ne mondd ki! -
frame>24
addikt
Te meg le sem tagadhatod, hogy székely vagy, tipikus önfejű makacs, úgyhogy te sem úszod meg Miki zenei ajánlóját!
mottó:
"Full steam we go against the odds
Headfirst we go against the grain"
(MH - Bulldozer) -
The DJ
addikt
Az egész kicsit hülyén jött ki, mert ha időben odaérek, akkor alapból több időnk lett volna beszélgetni és az előadás végére lehet, hogy simán ott maradt volna még velem kicsit. De így nem volt sok időnk, az eső is esett és én is balfasz voltam, hogy nem ajánlottam fel, hogy hazaviszem
Ennyiből még nem lehet igazán sok mindent leszűrni. A következő alkalomra majd igyekszem úgy összehozni a dolgokat, hogy ne legyen semmi, ami elronthatja a helyzetet. (Persze ha lesz következő alkalom.
) Az elejétől nem tudtam a külön buszos storyról, szóval nekem is új volt. Mennyit mentem ennyiért? 60 km oda-vissza. Ez az én átlagos napi utazásomnak kb. a negyede. Szóval ez a legkevesebb. És NEM estem bele
De tudnék. Igen. De ahhoz még sok-sok mindennek kellene összejönni...
-
The DJ
addikt
Azért nem egészen így van ez, jó pár részletet nem tudsz és 3 bejegyzésből nehéz helyesen megítélni a dolgokat.
"Hát,... , ezek szerint el tudott kábitani eggyetlen egy telefonhivassal"
Lassan 1 éve ismerem és rengeteget beszélgettünk már. Annó lehetett volna valami, de a balfaszságom és gyávaságom miatt elszúrtam, nem mertem lépni, így nem jött össze. Akkoriban még az exem után siránkoztam és észre sem vettem az előttem heverő lehetőségeket és azt, hogy milyen értékes is ő."Vagyis magadnak nem vallod be, de mégis, vagy hogy is van ez?"
Azt hiszem abban egyetértünk, hogy nálad jobban ismerem magamatRégen nagyon naív voltam, elég volt pár kedves szó vagy tett vagy akármi és képes voltam azonnal beleszeretni az illetőbe. Emiatt pedig nagyon sokszor akkorát koppantam mint a cserebogarak a szélvédőn, mikor 130-al mész az autópályán. Akkoriban ennyitől mint a tegnapi nap már képes lettem volna szerelembe esni, de mivel azóta már tapasztaltabb lettem így nem mondom ezt, főleg, hogy még igazából semmi komolyabb nem történt, ami okod adhatna rá. Erre utaltam az ominózus mondatommal, amit kiragadtál.
Nem hiszem, hogy madzagot rángatna az orrom előtt, mert mindent önszántamból tettem meg, nem került semmi erőfeszítésembe, így is vezetek naponta legalább 200 kilómétert és örültem, hogy találkozhattam vele, még ha nem is tartott sokáig. Bűnbánat sem volt a dologban, mert ugyan lekéstem az előadást, de főleg miatta mentem le és szerintem természetes, hogy megvárom.
-
Wolverine
félisten
Amit Orsinak írtál: nem, szvsz ez már így is túlságosan leegyszerűsített leírás volt tőle.
Amit tildynek írtál: arra inkább nem reagálokJa, előkerestem Esmein régi kocka leírását a nőkről
"Vannak b.nők és k.nők, a b-s jobb stepping, mert igaz hogy a k. stepping akármikor és jobban húzható, de a b. stabilabb és olcsóbban hozzá lehet jutni..."
És ez ebben a topikban hangzott el, ha jól emlékszem! (iiletve egyik elődjében...)
-
Cs.Orsolya
senior tag
Az idézetet sajnos nem tudom. tudok egy csomót, és csak azért nem szoktam idézni, mert sosem tudom, kitől van...;o)
Ha ennél egyszerűbben kellene leírni, akkor tovább kellene részletezni, ami túlbonyolítaná az info-átvitelt. Mondtam, nincs igazából jelentősége, miért fontos, de az egész életet átölelő fizikai és lelki egészség jelentős szerepet játszik a szépséget alkotó 3 tényezőben: szimmetria, harmónia, arányosság az emberi test vonatkozásaiban.
-
tildy
nagyúr
Megtaláltam és elvesztettem . Bejött külsőleg is(még évekkel megimerkedés után is, ma is gyönyörűnek látom ), sokáig belsőleg is.
Sőt még most is úgy érzem igen, ő az akivel le tudnám élni az életem . Sajnos a sors viszont azt dobta, hogy ez jelen helyzetben nem lehetséges. Fejlődni kell, aztán majd kiderül idővel, jól éreztem-e , vagy csak kitaláció volt és önbecsapás .
Nem tökéletes kell , nem erről beszéltem. De azért urambocsá, az embernek ne kelljen már megerőszakolni önmagát, és azt, hogy mit fogad be és el.
-
Wolverine
félisten
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy te vagy rossz helyen (= ebben a topikban) rossz időben (= bármikor), de ezt csak a flame kedvéért írtam, és ezzel be is fejezem.
(kérvényezni fogom Panthertől a RI/OS 6-ba azt a fícsört, hogy ki lehessen szűrni bizonyos hozzászólásokat a topikokból... mondjuk usernév alapján tiltani)
-
Kokkantas
senior tag
-
-
orbano
félisten
-
mark75
senior tag
én idösebb vagyok mint te(gondolom)és nem kell hetekig az én korosztályomat füzni .és pláne nem sms-ben randevut kérni!
szerintem.igen,én rámenös vagyok.de nem bunkon meg ilyesmi.és én se kötök ki az elsö randin már ágyban.
lehet csak ilyen apa potlo-hiányos csajokat szedek fel,hogy " a kedvembe járnak sokszor -
Cs.Orsolya
senior tag
Ez nem elemzés kérdése. Csípőből érzem, hogy kommunikációs gátak vannak. Ennek megfelelően reagálok. De azért kell észen lenni, mert minden ember más világ, és más képpel azonosít engem, mint egy előző, vagy egy következő másik. Hehe, jó játék ez. Hol kezdődök én, és hol kezdődik a másik abban a képben, amit magunkról és egymásról látunk...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem, nem másoknak. van egy kép, amire mások reagálnak, belém vetítenek, pl. arról, amit hisznek, hogy ki vagyok, miket tudok, és jajj, belelátok a fejükbe. És ennek a képnek kell valahogy megfelelni, és közben elmozdítani másokat önmagam felé. Ez egy nagy türelemjáték, amihez nincs kedvem olykor. Mert pl. szerettem volna, ha most éppen engem látnak, hozzám kapcsolódnak, de az nem ment egy ilyen plusz info miatt, ami eltávolította a rólam alkotott képet attól, aki vagyok valójában. Ez itt fórumon is működik amúgy. Egyébként kezelhető, csak néha túl sok energiát igényel, amire nincs kapacitásom. ilyenkor ráfogom az alkoholra, és kész.
Egyébként, eredetileg ez is poén volt.Frame. Igazad is van, meg nem is. De ez utóbbit nehéz lenne most elmagyarázni. Ha ismered azt a szót, hogy projektív identifikáció, és a belső sémákon alapuló információ kiértékelés révén létrejövő összehasonlító észlelés, akkor nem kell magyaráznom semmit.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem jól érted. Én annyit iszok, amennyi mellett is ugyanolyan józan tudok maradni, mintha nem innék. S amikor iszom, pont annyi önfegyelemre vagyok képes, mint mikor nem. Akkor iszok, amikor jól esik. Mások miatt sosem. De amikor iszok, akkor rá tudom fogni a lököttségemet valamire, és akkor elnézőbbek velem, hogy a Nagy Komoly Pszichológus, meg a többi. Mert hogy az emberek általában amint megtudják rólam, mi a foglalkozásom, csak annyit látnak, és onnantól löttek az emberi mivoltomnak egy időre... Ilyenkor 22-es csapdája van, de nincs jelentősége...
Egyébként, minimálisan járok társaságba, még minimálisabban iszok, ha társaságban is vagyok. -
Vladi
nagyúr
Hööhhh....
Ez most itt a nőügyek topik, vagy a használt birngák? Hmm... birngák...
"konkrétan lepasszoltam a havernek, a csaj nem értékelte"
Naja. A régi bmx-em sem áll már velem szóba, mióta eladam havernak. Egyszerűen ledob magáról... birnágk... ki érti??"Épp rendesen beálítva szedtem fel a kiscsajt"
Jó móccer. Én egyszer nagyon beállítva. akkor van a legjobb dumám. Ki érti? -
Cs.Orsolya
senior tag
Szerintem szerepjátékkal ne vakíts senkit, mert ha lehull Rólad az álarc, nagy pofáraesések kisgazdája lehetsz, ráadásul komoly fájdalmakat okozhatsz. Vagy légy igényes önmagaddal minden pillanatban - és ne másoknak való megfelelésből -, vagy vállald fel a hibáidat, és viseld békével és jó szívvel a kritikát. S attól már tiszteletreméltó tud lenni valaki, ha hajlandóságot mutat arra, hogy fejlődjön, vagy változtasson. Az én szememben biztosan. Nem kell tökéletesnek lenni, de vannak alapdolgok...
Mondok mást:
A magyar nyelv a világ egyik leggazdagabb, legcsodálatosabb nyelve. hihetetlen leíró képességgel, dallamvilággal, ritmusjátékkal rendelkezik. Végtelenül kreatív és hatalmas gondolkodási szabadságot biztosít. Más nyelvek tized ennyit sem tudnak. Használd ahhoz méltóan, amit megérdemelne. Nem azért, mert az anyanyelved, hanem azért, mert csodálatos dolog... Ha valaki Rád szól, mert zavarja, hogy hibásan használod, inkább légy érte hálás. Mert mikor majd megöregszel, lehet, ezen kívül semmi másod nem marad már, mivel jelezheted, honnan jöttél és hova tartozol... Ha másért nem, légy igényes ezért.Magánvélemény, és bocsáss meg, hogy beleszólok a dolgaidba!
-
Esmein
nagyúr
Vakker, de hány témában hasonlítunk. Sörtéma. Pl nálam az a helyzet, ha nem iszok, a franc tudja miért, nem jövök be azoknál, akiknél 2 után már igen, gond az, hogy ilyenkor elszáll a ló, és az öt-hatodikat már nem honorálják. Csajok. Épp rendesen beálítva szedtem fel a kiscsajt, pedig még az elején letárgyaltam vele hogy nem barátnőt akarok, otthagyta a barátját és jártunk, aztán átvertem (konkrétan lepasszoltam a havernak, a csaj nem értékelte). Majd egy év és viszajött, otthagyva az épp aktuális pasiját. Minden jó volt, csak megint mondtam hogy most meg messzire költözöm, és addig hagyjuk abba, amíg lehet. Most ha beszélgetni akarok vele, lepattint. Jelenleg meg 3at is fűzök (nekik fogalmuk sincs egymáról), egyik se igazán repes az örömtől, csak egy másik 22es (én 27), aki sorra küldi rám a haverjaimat, hogy belemagyarázzanak.
Hirtelen csak ennyi, légyszi legalább a j ly-re és az dupla mássalhangzókra figyelj oda, azoktól beteg tudok lenni.
-
frame>24
addikt
hát nem lehet igazán mit írni erre. Annyi tanulság van. meg olyan fáradt is vagyok mind összeszedni. Sokat kell beszélgetni sokféle lánnyal folyamatosan, hétről-hétre és nem várni semmit, azt jóvan.
Talán egy dolgot tudok mondani, de azt is csak a saját okulásomra: én mindig ott cseszem el, hogy megszegem az egyik legfontosabb szabályt: don't drink or at least cut back. És ez tényleg így van. Mindig az vége, hogy valamelyik sör után kezdek hanyatlani. Mondjuk már egész jól beszélek angolul ittasan, ez is valami. (
) Most van ez a legutóbbi kislány, (magyar - ezt csak azé köll megjegyezni, mert én ~2 éve sokkal több külföldivel beszélgetek/találkozok, mint HUN) sok közös pont van, lehetne valami, de ő 20 (1. éves egyetemista), én 26, 2 éve végeztem és pl. nála is érzem azt a jellegzetes hatást hogy: "én röhögök az ő problémáin, ő meg nem érti az enyémeket.
Igazából az az észak-németországi leányzó érdekel engem, akivel mindig valahogy egymás mellett kötünk ki. (hehh, mikor először mondogattam neki szépeket, ezt reagálta: "- aaam...I need another beer!...") Csak legutóbb kitalált valami hülyeséget, hogy ő megfogadta, hogy szeptemberig nem áll le senki mellett.
áhhhh, nyafff. ilyen szociológiai dógok ezek.vagy mittudodén, kérem kapcsójja ki...
-
frame>24
addikt
ó, dehogynem, én pl. remekül szórakoztam a hétvégén egy partin. Azt hiszem, akut jellegű harisnya-fétisem van, ami minden bizonnyal krónikussá fog válni. Nagyon kellett koncentrálnom arra is, h a beszélgetőpartnerem szemébe nézzek.
Meglátjuk, mit hoz a köv hétvége...(project may continue by means of time bridge
, de ha nem akkor még mindig van egy valag opció és jön a tavasz, meg a kiülős helyek)
-
VargaI
senior tag
Ugyan már. Kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít
.
Mellesleg mostanában ilyen topic szinten nézve annak kellene OFF-ba tenni az írását, aki nőügyekről ír, hogy megtálható legyen
.
orbano: Neked egy 5-10 kg-t fel kéne szedned, hogy meglátszódjon. Na nem sörhasra gondolok itt ám...
.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest