- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
[HUN]Zolee #18430 üzenetére
Te tudod, milyen viszonyban állsz a családoddal, Te tudod, milyen a viszony köztük és a barátnőd között, így nyilván a megfelelő hangnemet is Neked kell megválasztani. De más utat nem nagyon látok, mint azt, hogy velük megbeszéld. Mondjuk nekem ezzel soha nem volt gondom, nem szólnak ilyenbe bele a szüleim, így csak elképzelni tudom a helyzetet.
-
orbano
félisten
válasz
[HUN]Zolee #18419 üzenetére
1. b@szd le a családod, hogy ne szóljanak bele a magánéletedbe. szerintem ez önző és gerinctelen dolog
2. biztosítsd a nődet afelől hogy téged ez nem érdekel és nagyon szereted -
proof88
addikt
válasz
[HUN]Zolee #18419 üzenetére
Engem is szoktak kritizálni bnőm szülei, de engem nem érint, ha nem tetszik, nem kell szóba állni velem. Valamikor jó fejek, máskor nem... Idontgiveafuck mentalitás, kitanultam már sok éve ...
-
proof88
addikt
válasz
[HUN]Zolee #9165 üzenetére
Lepd meg alvás közben.
Ne keltsd fel, csak játsszál vele! Ha felébred, felébred, ha nem, akkor is jó lesz neki (elvileg)!
-
ALI_G
veterán
válasz
[HUN]Zolee #9105 üzenetére
hát remélem 12 éven aluli nem olvassa, de próbáld csak az orális sexet miután már felizgattad és légy te a kitartó, ha ő nem is.
Nem tudok olyan körülményt amitől egy nő ne lazulna el, hacsak nem óckodik magától az orális sextől. -
Verus
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #9126 üzenetére
Ja vagy úgy.
Értem már.
Hát akkor fogadd meg az előzőekben leírtakat. De vannak más eszközök is erre a problémára, de azt hiszem ezt nem nekem kell felsorolni ugyebár. Hány éves ő egyébként?Egyébként meg mijaza Rush?
-
I_Am
veterán
válasz
És amikor eddig csináltátok és fájt Neki, akkor is végigcsináltátok? (mármint számodra végig)
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Volt mar orgazmusa, szokott maszturbalni? mert ha nem akkor kisse gorongyosebb az ut...
-
Verus
senior tag
válasz
[HUN]Zolee #9113 üzenetére
Le kell ülni beszélgetni! Ez a legfontosabb. Nem tudom hány évesek vagytok, de a szex később alapja egy kapcsolatnak. Meg kellen beszélni Vele miért gondolja, hogy fáj. Mondjuk nem áll messze az igazságtól, de nem fájdalomnak kell nevezni, hanem inkább kellemetlen. Viszont ha sosem próbálja meg, akkor sosem fogja az élet ezen részét megismerni. Mindenki túl esik rajta egyszer, ki előbb ki utóbb. Nem kell félni tőle nem harap.
Csak én arra is gondolok ezalatt a fejébe vette hogy fáj dolog alatt, hogy nincs még felkészülve rá. Várni kell, amíg ő eldönti akarja-e vagy sem. Ráerőltetned semmit sem szabad!
Egyébként sem rögtön a közepébe kell beleugrani...Egy kis gyengédség sokmindenkit feloldhat.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
En sem hittem, de van olyan, hogy baromi nedves de megsem. Vegyel sikositot, durex 1200 cca a dmben vagy rossmanban. Jol tunkold meg vele aztan egy ujj ket ujj harom( ha birja) ujj. aztan mehet a dako. elso helyzetben te felul, ha faj akkor proba hatulrol, ha faj akkor o felul es guggoljon rad.
Ja es a legfontosabb(igazabol ez haveromeknal volt problem): Ok ugy oldottak meg, hogy ivott elotte a csaj egy kicsit.
Ha nyitottak vagytok akkor akar a Rusht is ki lehetne probalni.
-
orbano
félisten
válasz
[HUN]Zolee #9110 üzenetére
Érd el, hogy baromira akarja...
-
proof88
addikt
válasz
Hát ezzel a fejjel csak arra gondolhatsz.
(az avatarodra gondoltam)
Én nem tudok többet segíteni, nincs ötletem. -
tolts.hu
őstag
válasz
Javasolnám neked/nektek a következő oldalt: http://www.gyakorikerdesek.hu/
-
proof88
addikt
válasz
[HUN]Zolee #9110 üzenetére
Hát akkor mondjad neki, h most csak ujjazás lesz.
Egyébként a tapasztalat mit jelent? -
proof88
addikt
válasz
Tapasztalatból vésődött a fejébe, vagy csak úgy? Szerintem, ha elsősorban a kezeddel és a száddal kényezteted - a teste sok pontján is -, akkor sokkal könnyebben ellazul. Szerintem azért jobb lenne, ha kettesben lennétek, nem szülős környezetben... vagy az legalább biztos volt, hogy nem nyit be senki?
Volt már párja? Erősítsd benne a gondolatot, hogy természetes, hogy nem érthet az elején mindenhez, de ha segítesz neki, akkor jobb is lesz neki.
Kkocos: én értettem, amit írt. -
Kkocos
tag
válasz
És még az én irásom olvashatatlan.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest