- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
-
Móci
addikt
válasz
Goose-T #33402 üzenetére
Pontosan!
Bár mondjuk egy 40 kilós gyereken ropi kezekkel tényleg gáz az ujjatlan póló.
Én egész évben melegítőben/sportos ruhákban járok, lehet, hogy ember sem vagyok akkor?
Mondjuk annyira nem izgat, hiszen ezt szeretem, ez a 'stílusom', úgyhogy ez van. Lehet, hogy nem komoly, férfias, viszont változtatni meg úgysem fogok rajta. -
orbano
félisten
válasz
Goose-T #33367 üzenetére
de az is lehet hogy majd úgy felsikolt, mint ha Rocco venné _először_ kezelésbe
amúgy szerintem ez nem fog összejönni leszonak, szerintem annyit agyalna ezen is, hogy mire hozzáérne, vagy úgy kilengene a karja a remegéstől, hogy keményen nyakszirten váágja a csajt, vagy csak szimplán elájul az izgalomtól
na befejezem a szemétkedést
-
orbano
félisten
válasz
Goose-T #33361 üzenetére
hihiihiiii, nekem egyszer leírták a srácok, milyen volt, amikor megléptem ezt a masszírozásos témát egy csajnál még balfax koromban. vááááá, na olyat nem akarok egy férfitársamnak sem
de most komolyan: hátulról megközelíteni egy lányt? baze, ennél nincs lejjebb
ha már ilyen, akkor inkább szemből, amikor beszélgetnek, hajoljon a nyakához és hintsen rá egy finom puszit, és beszélgessen vele tovább mint ha mim sem történt volna.
erről ugrik be, egy hasonlót csináltam buliban: miután másfél órán keresztül flörtöltem egy csajjal, akinek végül megjött a barátja (akinek még úgy adot puszit hogy a kezemet cirógatta), átpártoltam társasági nyomásra a barátnőjére. igazából még egy szót sem beszéltünk, de nem volt hely az asztalnál, így az ölembe ült. de nem volt semmi, ő az egyik irányba beszélgetett, én meg a másikba. erre a hülye haverjaim lekezdtek basztatni, hogy pusziljam meg a nyakát... megpusziltam, nemtörtént semmi. pár perc múlva elmentek aludni. de másnap felvett iwiwen, és pár napon belül randiztunk
mondjuk ha jobban belegondolok én is hátulról közelítettem, lehet mégis igazad van. de akkor már merni kell nagyot álmodni, és gagyi masszázs helyett puszit kell adni
-
brumesz
aktív tag
válasz
Goose-T #32965 üzenetére
Én is tudom hogy hülye vagyok, de semmit nem változtat...
Vajon miért lett ez, ami? Mit rontottam el? Monodjuk amit elrontottam, az az volt hogy megismertem...már látom. De akkor nem tudhattam.
A szokásos, túl rendes vagyok, kihasználják, így paff.(?)
Tudom...erre talán senki sem fog tudni válaszolni, mert ő tuti nem. De nem értem, és ezeket kérdezgetem magamtól.. -
brumesz
aktív tag
válasz
Goose-T #32728 üzenetére
A gyerektől már messze van. Erről gondoskodtam
Meg amúgy lelkileg is. Ő nevelte két testvérét, stb. Mindegy, a lényeg hogy azért nem egy tipikus 16éves, semmilyen tekintetben.Mindegy, este jelentkezem. Valszeg tényleg elküldöm melegebb éghajlatra, amint visszakapom tőle a könyvem
éhendöglök és nincsitthon kaja. fákkit
pizzarendelés on -
-
Integra
titán
válasz
Goose-T #32312 üzenetére
ezek mind benne vannak.
az exem az pl elüldözött. dühöngött. akit a legjobban szeret, azzal útáltatja meg elsőnek magát. egyszerűen ilyen. tényleg nem normális. először röhögsz rajta, aztán rájössz, hogy baromira így is gondolja és nem tud megálljt parancsolni magának..
egy másik barátnőm pedig már öngyilkossági kísérleten is túlvan, pszichiátrián etc.. én ezután ismertem meg és tudtam meg ezeket róla, azonnal mondtam is hogy bazmeg te borderline-os vagy? nézett is rám, hogy honnan tudom.. most dolgozik, de ha nem változik meg, kirakják. pedig bankos csaj, van esze, de nem érdekli már semmi. aranyos, okos csaj, de semmi pénzért nem lennék vele, amíg ki nem gyógyítja magát belőle. és valszeg utána sem. -
Integra
titán
válasz
Goose-T #32307 üzenetére
nem ismerem lezso történetét, de ha borderline-os, akkor gondban van.
tapasztalataim alapján ez egy geci mocskos próbléma, és az hagyján, hogy magát tönkreteszi vele, de a másikat is kicsinálja. piszok egy ördögi kör, egyszerűen olyan idegrendszer kell az ilyen nőkhöz.. egyszerűen nem tudod, hogy épp melyik énjével beszélsz, másodpercek alatt változhat meg a személyisége, olyan kényelmetlen szituációk, helyzetek alakulhatnak ki emiatt..
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Goose-T #31943 üzenetére
én is mindig kopiztam és akinek csak 1 pillája tetszett meg kapta...azt avgy írtvagy.
mostani csjaommal emlékszem hogy volt...írta el akar menni világgá..én mondtam mér akar 1 ilyne jó nő világgá menni??..jaj de kedves vagy már nem is megyek...így indult....
a humor egyediság sokat dob a dolgon
-
runner 125
nagyúr
válasz
Goose-T #31825 üzenetére
Noh igen, én is ezt mondtam neki.
..de erősködött, h majd Ő lerendezi..
Ba cy lus
Azt nem írtam, h alapvetően mindenkivel kedves, aranyos, mellesleg jól néz ki.
Nem lehet mit tenni ezek ellen.
Lirion
Ez mind jó ötlet, de annyira nem érdekli az egész, h már ennyit sem szívesen tenne ellene. Mármint az, h magasról tesz a tagra.
A feljelentés halott ötlet, az anyja a rendőrségen fogorvos.BobChemistry
Lehet, h hallgatok rád. De egy ilyen beteg ellen mit lehet tenni úgy őszintén? Menjek el hozzá és húzzam ki a belét?! Testalkatunkat tekintve egyértelmű fölényben vagyok, az ismeretségük miatt viszont én húznám a rövidebbet.
(#31831)
Valóban, én is ezen az állásponton vagyok már. Persze alapjába véve abszolút nem vagyok erőszakos típus, meg a; "majdlejátszukaréten" alkat, de ez már tényleg felháborító.
(#31832)
Ez már mindenki számára egyértelmű, h a tag beteg.
mod.:
A másik vicc, h a srácnak van barátnője egy ideje már, és mégsincs jobb dolga. Már az is megfordult a fejemben, h azon a vonalon kellene bekavarni, nem szép, de más nem jut eszembe.
-
hejesírásó
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz
Goose-T #31381 üzenetére
Mindig ezt csinálom
Elvégre az ő szakmája a virágkötés vagymi
általában bejön, csak múlktor megszoptam, hogy mutter pont azt a virágot nem szerette amit kapott. Persze nem szólt.
Akkor marad a vacsora sztem, bulit nehéz lenne összeszervezni, mert a legtöbb évfolyamtársa bukott, ők nem vele kapnak diplomát. Ergo ők még tanulnak, mert vizsgaidőszak van.
De szerintem elinvitálom valahová majd este. -
tibi666
senior tag
válasz
Goose-T #31308 üzenetére
de nem a barátaimmal van a baj!
a kollégáim és a barátaim két külön társaság. előbbiekkel nem foglalkozom, normál viszonyunk van, eljárunk néha együtt bulizni. nekik nem is akarok megfeleni.csak a barátaimnak. és most hogy lassan 5 éve csak futó kalandjaim vannak se néznek le. mindig azt mondják, hogy túl nagyok az igényeim, adjak lejjebb belőlük. igazuk is van. viszont én meg nem tudok lejjebb adni, mert kellemetlennek érzem azt, ha olyan nővel jelenek meg, akit ők nem néznének úgy meg. holott, mint már ide is írtam, többször is mondták már, hogy ez hülyeség, nem nekik keresek társat, hanem magamnak. mégsem tudok ezen túllépni.
-
tibi666
senior tag
válasz
Goose-T #31295 üzenetére
halál komolyan.
ha találkozok egy nővel, aki nekem még tetszik is, de nem bombázó kategória, akkor már lekonyul a szám, mert tudom, hogy a barátaimnak nem biztos, hogytetszene. ezért végül nem is foglalkozok vele.és hidd el, ők nem non plus ultra nőkkel járnak, és sokszor mondták már, hogy nagyon hülye vagyok, ha így gondolkodom, de ez engem nem hat meg.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Goose-T #30377 üzenetére
Nem tudom lehet csak én ragadtam le vagy nem tudom felfogni.De még mindig saját magát nem tartja alkalmasnak egy kapcsolatra.Bár ha azt mondja h nem "áll készen" lehet miattam is.h nem tart alkalmasnak.De akkor miért "húzta" 2 hónapig(btw ma van 2 hónapja).Mi lenne az a über határozott férfias fellépés?Az h döntések elé állítom vagy mi?
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Goose-T #30368 üzenetére
Ő is mondta,legjobb bnője is mondta(jóban vagyok vele),és anyukája is célzott rá.És az nem lenne szerinted szenvedés ha szó nélkül leszarnám minden mindegy alapon?Csak lehet 1-2 hét/hónap után jönne ki rajtam.Mert addig lehet eltudnám fojtani a dolgot.Régen csak a saját érzéseimet néztem,szívtam is sokat,de úgy látszik ezzel is,kell az az aranyközép út nagyon is.Mint szinte minden másban is.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Goose-T #30360 üzenetére
1. Mit mond a lány?:szeret/hiányzok neki,csak görcsöl,oké nem számít.
2. Mit tesz a lány?:menekül/és szívatja saját magát és engem is.Számítson ez.Akkor kérdezem miért szívatja saját magát is?(belső info h szenved)
3. Mit kezdhetsz azzal a lánnyal, aki szívat?:aki csak engem szívat leszarom.Ezen a találkozatok és mondom neki h itt helyben döntse el,nem hülyeség
fordfairlane:nem szeretnék semmilyen terápiás kapcsolatot összehozni vele,csak nehezen tudom elengedni/beletörödni
(#30364)orbano:ezt is adom
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Goose-T #30353 üzenetére
Erre így nem tudok mit írni,elgondolkodok rajta,lehet van benne realitás.
fordfairlane:nem tudok nő fejel gondolkodni(jobb is
)de találkoztam már ehhez hasonló "hülyeséggel".meg ezt embere válogatja.De alapjaiban egyetértek veled.
Poszy:elég sok lánynál sikerült elérnem ez a "4 pontot" akár egy éjszaka alatt is.És volt köztük elég sok "merev felfogású" csaj is még is.Akár csak most katával.Tali 4kor 8kor első csók,11kor meg már.....És persze lent is aludt.
fordfairlanepont ez a baj,amit mond és amit tesz teljesen ellentétes.Ezért sem tudok "rájönni" a dologra.
-
Rica
senior tag
válasz
Goose-T #28063 üzenetére
Bocs, ezt nem is láttam az előbb és ON: Én azt látom magam körül, hogy a legtöbb szingli menázser csajszi tök jó fej, általában csinos is és ami a legfontosabb rendes ember. Nem hiszem, hogy ez ennyire fekete-fehér náluk, hogy inkább karrier mint gyerek. Egyrészt a legtöbb pasi nem is mer közeledni egy nála okosabb és/vagy határozottabb csajhoz. Hapsiban az a kategória pedig, ami ezekhez a nőkhöz illene, általában meleg, értsd: okos, kedves, gazdag, szép, stb. Ne nézd le ezeket a csajokat, nekem most kapásból 4 jut eszembe, akik remek emberek, és most jön az igazi fordulat: már jó ideje arra vágynak, hogy valakinek végre érdemes legyen gyereket szülniük. Ezen kívül nagy valószínűséggel multiknál dolgoznak, úgy hogy beleteszik rendesen a közös kalapba a részüket.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Goose-T #27932 üzenetére
Ezt a típust láttam már olcsóbbért is. Többen ajánlották.
T-Boy. Én sem preferálom az asus-t, de a hölgyemény nehezen meggyőzhető. Toshibákat láttam jobbakat is. Egy processzor ügynök (az intel nemzetközi marketing menedzsere) ma ez utóbbit is javasolta. Vagy a lenovokat.
-
CséZé
őstag
válasz
Goose-T #27819 üzenetére
hm....
azt hittem ide tanácsot kérni járhatok, nem azért h hülyének nézzenek egyesek
szerintem paranoiás vagy egy kicsit, játsz az emberekkel, akkor ha te ezt élvezed, ha ennyire le akarsz járatni h kinevetsz, akkor azt is elolvashattad h nem foglalkozok vele semmilyen szinten, de úgy látszik átment azon a csöppnyi agyadon, te gigolo -
dragonfx
veterán
válasz
Goose-T #27815 üzenetére
sőt én azt mondom nyugodtan belefér egy eksőn is.addig nincs értelme beleélni magát senkinek.ha egy nő egy ilyne alap természetes dologra nem hajlik irántad pláne ugye neki is jóa dolog ha nincs snekije akkor nem akar semmit.
Lengyi>>pihentesd a lelked ha szeretted több kell mint egy hónap rajtad barátaidon múlik mennyit törödnek most veled terelik ela figyelmed és irányítanak az új felé.de lehet akár fél év is.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Goose-T #27460 üzenetére
Néha tenni is kéne azért, hogy benedvesedjen a csajod, és nem feltétlenül az ujjaiddal vagy a nyelveddel.
Gyertyafényes vacsi, masszázs, lágy zene, romantika, izgalmas helyszín választása segíthet a dolgokon.
Ebbin igazad lehet, de szerintem, jó amit írsz, de a problémáján ez nem fog segíteni, sana egyáltalán.
A természet nem egyformán áldott meg minket, ilyenkor jól jön valami sikosító, esetleg oboát is közbe lehet iktatni az beválik. -
dudika10
veterán
válasz
Goose-T #27422 üzenetére
A 3. tökéletesen működőképes volt nálam párszor már.
Ha ismeri és szoktak együtt lógni, akkor annyi kell, hogy egyszer kettesben séta közben egy picit romantikusabb helyen átöleled a leányzót és megcsókolod.
Bár ha nincs nála esélyed, akkor fennáll a veszély, hogy a baráti kapcsolat hirtelen romlik egy picit.mod: mondjuk én nem rögtön a találkozásnál smárolnám le... Lehet az is működik, úgy még nem próbáltam.
-
akos3
addikt
-
Lengyi
aktív tag
válasz
Goose-T #27398 üzenetére
Így van, ahogy írod ez volt a baj. Csak valahogy nem tudtam a kapcsolatommal foglalkozni és az utolsó 1 hónap nyomta rá a bélyeget, mikor kiderült, édesanyám rákos. Valahogy nem foglalkoztam semmivel és kapta a sérelmeket tőlem is. Nem foghatom erre, de nem voltam valami erős, hogy tudjam kezelni a gondjaim. Pont válsághelyzet közepén tettem rá még pár lapáttal.
Ijk: ez is gond volt, mikor nagy nehezen az évek alatt 1x 2x talán kimondta mi a baj, de akkorra már nekem is voltak gondjaim felé nézve, ami abból adódott, hogy nem tudott elém állni abban a pillanatban, hanem éreztem, hogy valami nem oké. És ilyenkor meg már csak a sárdobálás ment. Mindketten csak a saját sérelmeinket vágtuk egymás fejéhez.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Goose-T #27282 üzenetére
Egy pár éve a már nem munkatársammal beszéltem és mondtam neki hogy sztem elég rideg dolog neten párkeresőzni és hogy sztem nem működik és baromság és úgyse találsz ott normálisat, erre mondja hogy ő ott ismerte meg a feleségét akitől már gyereke is van
Nekem ezzel csak az a bajom mármint a neten csajozással hogy az olyan korlátozott, mert nem lát engem én se őt, csak betűk vagyunk egymásnak, meg egy kétdimenziós körvonal 3D-s fantáziába konvertálva.
Meg mivel ő sem lát engem így nem tudom bedobni a nyerő mosolyom(
) Abszolút totál betűkből meg nem olyan izgi mint amikor odamész és hú bejövök neki vagy sem...
Aktív témák
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest