- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Csokor alap. Bár fogalmam sincs milyen virágból legyen
ebben nem vagyok otthon.
Rózsa megy ilyenkor?Sz*rd már le. Ha nem tudja díjazni azt sem, hogy igyekeztél, mégha mondjuk nem alkalomhoz illő virággal is, akkor menjen a búsba.
Én már azon fel vagyok háborodva őszintén szólva, hogy ilyen alkalmakra is ajándékot KELL venni, elvárják.
Menjetek el valahová szórakozni, aztán kész, ilyenkor egyszerűen ünnepelni kell. Az a legőszintébb, hisz gondolom, Te is örülsz, hogy megkapta a barátnőd A papírt.(#31382) tildy
Nalam nem jott be. 3 evig voltam ilyen kapcsolatban, es nagyon nem volt bejovos. Total megfajdult a nyakam, ha csokolozni kellett, mert ugye lefele kellett.Ha csak ez volt a baj: [link]
-
Goose-T
veterán
Bakker, ne legyél már ilyen szerencsétlen, ne akarj ennyire megfelelni. Nem mindegy, hogy milyen virágot kap? Csak ne gyászkoszorú legyen, oszt jóvan. Menj be a virágboltba, és mondd meg az eladónak, hogy csináljon neked X ezer forintért egy csokrot a párod diplomaosztójára, az összeállítást bízd rá, hiszen profi.
-
-
mephi666
nagyúr
próbálok egy gazdaságos megoldást javasolni (amit én csinálnék hasonló helyzetben...)
vennék neki virágot, mert ez szerintem alap... (diplomaosztó/évzáró/érettségi=b@szottsok virág...) 1-2ezer forintból szép csokor kijön...
maradék összegből én meglepném azzal, hogy hazavinném, befektetném a kádba és kevernék neki 1-2 cuba libre koktélt, hogy lazítson... (persze, ha szereti... tuti jólesne neki...) ha nem a lerészegedés a cél, akkor egy 2decis jóféle rum kell, 1üveg kóla, néhány citrom+lime... meg persze jég, de ez így télen nem probléma
ez is max 2ezernél megáll... (esetleg még 1 üveg normális bor vagy hasonló is belefér a keretbe)
amíg pihen, addig meg süthetsz/főzhetsz neki valami nagyon jó kaját... brassói/sültoldalas/pörkölt... meg mellé köret...
nem tudom, hogy mennyire vagy "főzőcskézős" beállítottságú, de tudják díjazni a nők és talán többre is értékelné, mintha elvinnéd valahova kajálni...
én szerintem ezt tenném... és megállna a számla max 5-6ezer körül...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest