- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
l4ci
tag
Ide nem szívesen küldeném el, de ha beírod google-ba, hogy nod32 password, akkor jópár oldalt talál. Rögtön az első link egy hasonló fórum, ahol általában mindig van új és friss jelszó. Ezzel csak az a baj, hogy mostanság elég hamar lejárnak ezek a jelszavak (2-3 nap), tehát sűrűn kell látogatni azt az oldalt. :)
-
Fauszt
senior tag
megoldódot...
-
l4ci
tag
Nekem megy a frissítés, 1.869-es van fent, én a neten kerestem hozzá kódot... :)
-
Fauszt
senior tag
Senki? mindenkinek megy a nod virusdef frissítés csak nekem szarozik?
[Szerkesztve] -
Fauszt
senior tag
tudott már valaki az 1.868-asnál frissebb datot felrakni, mert nekem ne akar azzal a pc magazinos userral + passworddel frissíteni, amivel elvileg egész hónapban menni kellene neki.
-
Fauszt
senior tag
Hi!
Hogy lehetne frissítést áttenni egy másik gépre?
Szal nekem van egy gépem, rajta nod32, van internethozzáférésem és így a nod32 könnyedén elintézi a frissítést. Azonban havernak nincs internetelérése. Át tudnám valahogy vinni a friss vírusdefet vagy ez sehogyansem oldható meg? -
Integra
titán
nekem server connection failure-t ír ki, egyszerűen nem értem....
-
Haok
tag
ÉN azt nem értem, hogy rámegyek, hogy pls keressen vírust a Program Files könyvtárban, mikor befejezte kiírta, hogy 4780 file-t átnézett...holott a PF könyvtárban 17 000 file one....
-
Zsotie
tag
Hali!
Én még csak fel sem tudom telepíteni.
A beállítások után katt a tovább gombra és nem történik semmi.
Olyan mintha lefagyott volna, de fut a progi és nem történik semmi.
Valakinek valami ötlete??? -
tr00p3r
addikt
nekem meg van a nod32 full. megvette a cég! elvileg a 30 napig van lehetőséged az updatere és magától csinálja. csak szimplán kiírja, hogy the databas was updated to 1.608 vagy ilyesmi!
hívd fel őket, nagyon rendesek és ők majd segítenek: keresdd a Csiszér Bélát.
amúgy megéri, mert tanulóknak 50% kedvezményt adnak ami kb. 5000 forintra jön ki / év! baráti! és nálunk jól működik! :C
ja és ez nem reklám, csak tapasztalat!
tr00p3r -
domedee
senior tag
Hellóka!
Az lenne a problémám, hogy feltettem a napokban a NOD32-t-egyelőre csak trial, idáig ment is a frissítés, jelenleg a legfrissebb adatbázis van fent szerencsére, de ma nem akarja a dolgot.
Ez abból áll, hogy ha azt mondom neki, update, akkor lehet automatikus szerverválasztással és mauálissal.
Auto esetén: leáll, megszakad, manual esetén pedig a szerver kéri a user/password párost.
Ide mit kellene írni? Mert eddig nem kellett. Enélkül pedig nem megy.
dömedee
Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest