- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brett001 #1297 üzenetére
Én meg takarékoskodtam a Thamiummal, és növényekből bányásztam csak.
Aztán mikor először szétlőttem egy aszteroidát!
Vettem Hyperdrive-ot, feltöltöttem Warp Cell-ekkel -egy még maradt is-, most mehetnék át a következő rendszerbe, de inkább maradok aranyat bányászni. Már kábé 6-8 órám van a játékban, meg nem mondanám pontosan, hogy inkább melyik, repül vele az idő, pedig időnként még unalmas is! Összességében viszont bejött. Van már új fegyóm is.
-
Úgy néz ki, engem le tud kötni a játék, örülök neki! Van már új hajóm, és gyűjtök a következőre. Se a sztori nem érdekel, se az idegenek nyelve, kultúrájuk, de bejönnek a hajók. Tetszik a szabadság is, noha nem látok jelentős eltérést a bolygók között egyelőre, a színvilág pedig kissé zavaró számomra.
Nagy hibának tartom, hogy ha eldobsz valamit, az nem kerül melléd a földre, mint más játékoknál, hanem elpárolog végleg. Remélem, erre majd ki fognak találni valamit, simán meg lehetne oldani, hogy a felszerelésed feldolgozta a felvett cumót, tehát akár kis kockák formájában újra fel tudd venni, amit kitettél korábban! (Gömb ne legyen, mert nem szeretek futni a guruló hordók után se!
)
-
Kipróbáltam én is a játékot, nem vagyok elájulva tőle az első másfél óra után, viszont mégis leköt egyelőre. Tudja valaki, hány hajó van a játékban? Ugye megjavítottam a sajátomat, elrepültem egy űrállomásra, és ott találkoztam egy idegen űrhajóssal, akinek meg is vehetném a hajóját, ha lenne rá elég pénzem. Ahogy számolok, 3-4 óra alatt össze tudnám farmolni biztosan az új hajó árát, de még azt se tudom, folytatom -e ezt a játékot ennyi ideig. Mindennek ellenére kicsit unalmas, vontatott. Hiányzik az adrenalin, több akcióra vágyok! (Ki is kezdtem már néhány Sentinellel, jó volt őket lelőni!) Kalózok titeket támadtak már meg? Engem nem, uncsi az űrutazás, és az űrhajó olyan furán repül. Lesznek később nagy űrcsaták? Milyen célokat lehet kitűzni magunk elé a fő célon kívül, ami adott? Az állatok nektek nem mennek az agyatokra a játékban?
Az utolsó néhány kommentet olvastam csak itt a topikban, hát nem túl örömteliek! Az oktatásról meg annyit, hogy nagyapám (is) középiskolai tanár volt, matekot és fizikát tanított, és Nála mocskosabb szájú embert nem ismertem, de nagyon szerettem. Engem sosem zavart a káromkodás, időnként én is szoktam, de akkor ebben a topikban teljesen visszafogom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged